|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
17 גרם שומן רווי 162 גרם סוכר תגיד אתה צוחק איתי שאתה אומר "שזה לא יזיק"? רגב תעשה מה שאתה רוצה, אני רואה שאתה לחוץ מאוד לקנות אבקה ולא משנה איזו, אבל לדעתי זה ביזבוז מעבר לכסף - זה ביזבוז זמן ובריאות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כל אחד אומר לי משו אחר אבל אתה באתה וביססתה את האמירה שלך אני אני לא יקח אותה אני יחסוך קצת כסף ויקנה אבקה נורמאלית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך להתקשר\לקפוץ לחנות ברמת גן\ראשון לציון ולהתייעץ עם אחד המוכרים. אל תדאג המוכרים יציעו לך את מה שבאמת מתאים לך ולא מה שמתאים לכיס שלהם. אתה מוזמן גם לשוטט באתר ולקרוא על כל האבקות, לפי התיאור שלך הייתי ממליץ לך ללכת על סיריוס מאס או אפילו על פרפקט 3000 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() אני לא יודע מה בנוגע לבדיקת מעבדה חוץ משמועות לא ראיתי כזו מול עיני.
אבל יחד עם זאת לאולטימייט יש מספר מינוסים שבגללם לא הייתי הולך עליה. 1. רוב האבקה היא Wpc ולא Wpi בניגוד לחברות אחרות (אופטימום, צמפיון) 2. במאסל ג'וס יש 17 גרם שומן רווי שלדעתי זה גובל בסכנה בריאותית. מעבר לכך יש להם מוצרים בסדר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אותם ערכים, יותר טעים. עשה טובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() א. תקרא את המאמר הזה ותחילט אם אתה צריך אבקת עליה במסה או לא, ואם כן - איזו אבקה.
http://www.israelbody.org/Index.asp?...rchParam=לבחור ב. בנוגע למה שאתה אוכל, שלא תתבלבל ותחשוב ששוקו וחומוס הם דברים בריאים. את השוקו רצוי להחליף בחלב, וחומוס זה דבר שהוא מלא בשומן. עדיף טחינה (עדיף לקנות טחינה גולמית 100 אחוז ולהכין ממנה טחינה רגילה - להוסיף קצת מים, פטרוזיליה ולימון). בהצלחה. |
![]() |
![]() |