|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז אח של חבר שלי התחיל להתאמן וישר קנה את האבקות האלה
אחת חלבונים ואחת לעלייה במסה כמה הם עולות חדשות כל אחת ? הוא מוכר לי אותם ב 200 כשהאבקה לעלייה במסה(השמאלית,הכחולה,הגדולה יותר)חדשה והימינית זאתי של החלבונים נשאר חצי אז זה שווה או שלהוריד אותו במחיר ? http://img488.imageshack.us/img488/6242/lltw1.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המסל גוס לבד עלה לי מעל 300 לפני איזה שנה אבל זה לא מוצר באכות גבוהה מבחינת שומן רווי וסוכרים מיותרים הטעם דווקא סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחח החברה הזאת פה עושה לא טוב לאנשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() על הפנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא שווה אתם אומרים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() החברה של המוצרים האלה (אולטימית) חברה לא אמינה.ליפני כ-שנתיים לקחו את האבקת חלבון שלהם למעבדה וגילו שבמקום כ-80% היה שם 36% אם אני לא טועה..בקיצור חרא חלבון.
והגיינר הזה ,זה לא גיינר זה קופסת סוכר , אדיף לאכול מקדונל"ס..יותר מידי שומן וסוכר... תילך על חברות מובילות בארץ ובעולם.אם אתה רוצה גיינר טוב ואיכותי תלוי ,במטרה שלך ובנתונים שלך,נתאים לך מה שצריח... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() תראה אחי הבעיה היא שאין לי כרגע הרבה כסף להשקיע באבקות האלה
רק עשיתי עכשיו מנוי לחדר כושר אני צריך עוד לחסוך טיפה אני כולה ילד בן 16 אגב המטרה שלי היא היא להתנפח,לעלות במסת שריר שלי רק התחלתי להתאמן לפני שבוע ואני בגובה של 1.72 ושוקל 53 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הקשר אחי ?
אם רק הייתי מוצא עבודה הייתי עובד... הבעיה היא שאני לא בידיוק בן 16 אני בן 15 וחצי לכל מקום שאני הולך הם רוצים 16 מינימום... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמצחיק בגיינר זה שיש בו 13 גרם שומן הכול רווי כאילו מה בכוח השקעתם כדאי לייצר חרא אבקה שלא נדבר על הסוכר קיצר רק אם תבמצב של חוסר תקציב מוחלט תקנה תמוצר הזה בכל זאת הוא מספק המון קלוריות וזה מחיר מאוד זול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() מחיר זול.
אבקה סבירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה נראה לי שאני יקנה
כי אני דיי חנוק בתקציב כרגע אגב איך החלבון ? ולכמה זמן האבקה תספיק מישו יודע ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() וואי הפחדתם אותי ?
אני כבר לא יודע מה לעשות האבקה הזאת תזיק לי או תעזור לי ? ואם כן אז בכמה ? ואיך החלבון שווה משו ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() רק התחלת להתאמן אני לא ממליץ לך לרכוש נכון לעכשיו שום אבקה תחקור את העניין תקרא מאמרים תבנה לך תוכנית תזונה שמתאימה לך (בלי זה שום אבקה לא תעזור לך)
וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם משה.
אתה רק התחלת להתאמן מה גם שאתה שוקל 50 קילו, זה לא שאתה צריך לאכול בכמויות מטורפות. אתה לא צריך את האבקה הזאת, תתאמן חזק, תבנה תפריט טוב, תנוח כמו שצריך ותראה איך אחרי 3 חודשים השינוי מגיע, והוא מגיע.
![]() |
#16 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הרכבתי לעצמי תפריט ממה שיש באתר וממה שאני אוכל בדרך כלל... אגב אם אני יקנה רק את החלבון ב 50 שקל זה יהיה שווה משו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() לא זו אבקה ממש גרועה והיא לא שווה שקל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() אתם מזיינים את השכל!
זאת אבקה מעולה, ואין שום מקום שבדק אותה והראה ערכים שקרים. אולטימייט היא אחת החברות המובילות בעולם, דיי עם אפקט העדר הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() אני מכיר אישית את מי שבדק את החלבון של פרפקט.... והסיפור עם אולטימייט מצוץ מהאצבע. (כמו שבאותה המידה קובי הוציא על החלבון של צ'מפיון שם רע). אולטימייט זאת חברה בינלאומית שנבדקה שוב ושוב ע"י אינספור אנשים, מתוקף תפוצתה הכ"כ רחבה... זה לא כמו פרפקט שארבל (לא זה בפורום, דיוויד ארבל), הרכיב במוסך שלו ועירבב עם טיח יבש.
|
![]() |
![]() |