|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש כ"כ הרבה מקורות חלבון אחרים.. אני לא רואה שום סיבה "לקחת את הסיכון"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() אתה אומר שיש לך מספיק מקורות חלבון רזה לחיטוב תוסיף 3 גרם OMEGA3 ביום ואתה מסודר לא חייב את הטונה....אלה אם כן אתה ממש אוהב את זה..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ניסיתי לתקן חחח אני כותב מהר ושוכחת
אני לא נגד טונה, אני גם אוכלת כול יום טונה שלמה אבל זה לא אומר שאי אפשר בלי. נלך על קיצוניות לדוגמא: אתה שוקל 100 אתה יכול גם אז לספק מפסיק חלבון, בוקר: שייק חלבון בסביובות +=30 גרם בערך, ביניים: 6-7 פרוסות פסרמה =30 גרם חלבון, צהריים: 200 גרם חזה עוף= 40 גרם אפילו יותר, ביניים: 2יוגרט =15 גרם, אחרי אימון: סקופ חלבון =27 ,ארוחת ערב :גביע קוטג= 30 גרם ,לפני השינה: 4 חלבוני ביצה +2 כפות גינה =15 גרם .כתבתי רק את מקורות החלבון שאתה יכול לאכול בלי טונה ואפילו לא חזרתי על אותו אוכל כך שזה אפשרי, אבל שטויות לא יקרה כלום מטונה רק אם אתה לא אוהב את הטעם אז אל תאכל
![]() |
#5 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
מקש ה ENTER מקולקל אצלך ??? פסיק משהו??? אבאל'ה קצת סדר בבקשה.... אני פונה אל הלב שלך.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |