|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה : לפני חצי התחלתי עם כל העסק הזה של פיתוח גוף.
היו הרבה עליות וירידות, הרוב זה מחוסר ידע מוחלט וממש טיפה עצלנות. תזונה פחות או יותר טובה, עשיתי לי תפריט קטן כזה שהרכבתי לעצמי, אותו דבר לגבי אימונים לקחתי קצת מפה וקצת משם והרכבתי גם תוכנית. מתאמן בבית. משקל : 70 ק"ג גובה : 1.74 היקף יד : לפי מה שראיתי מפה אני מאמין שאני 35-36 בערך. תמונה אחת לבנתיים בסייד צ'סט, לקבל קצת תגובות : http://img162.imageshack.us/my.php?image=008ga5.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה ק"ג עלית מתחילת האימונים המסודרים מלפני חצי שנה?
בכל אופן נראה בסדר גמור, תמשיך להפציץ במסה, בהצלחה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כל הכבוד אחי , אחד השפיצים זה!
מכיר אותו לפני שהוא התחיל בכלל וגדלת בצורה מטורפת! תמשיך ככה , בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
משתמש ותיק
|
![]() יפה אחי
מאיפה אתה אתה?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשהתחלתי הייתי על 64 ק"ג!
אני יודע שזה לא נשמע כמו שינוי רציני כי זה רק עלייה של 6 ק"ג אבל צריך להתחשב בעובדה שהייתי שמנמן לא קטן ולמרות שאני בתקופה של מסה (וממשיך אותה עד הקיץ הבא) ירדתי דווקא טוב באחוזי שומן. זה לרוב בגל שנסיתי לעלות נקי כדי שאני לא יצטרך לחטב הרבה זמן אבל עכשיו החלטתי שהגן חובה נגמר והחלטתי לעלות "מלוכלך" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעיר קטנה חחחח... אופקים, ממש ליד באר שבע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה יד וכתף ממה שרואים למתאמן בבית זה אחלה חזה די טוב וזה הכל בינתיים ..די חטוב
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שלום גם לך שכן!!
אני הולך רק בימי חמישי לפורום דווקא הרבה זמן שלא הייתי אבל יש מצב ששבוע הבא בע"ה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד תמשיך לעלות במסה..
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רגע רן, אתה לא כושי עם פה בצורת הסמל של נייק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מכאן אני גם יפסיק להחמיא או לתת לך הערות על הגוף ... שלא בטעות ניפגש בפורום ותגיד לי ליד אנשים תודה שאמרת שיש לי גוף יפה חחחחחחח' ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() תגיד שניה המון אנשים אומרים שהם "מתאמנים בבית" תסביר לי בידיוק איך אתה עובד יש לך ציוד מלא ? בכל אופן אם תוכל להעלות את התפריט ותוכנית האימונים שהרכבתה לעצמך אני מאחל לך בהצלחה גבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כי יש אוטו רק ביום חמישי. בן 18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() H18 מה השם הפרטי שלך ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צודק! הרבה אומרים את זה ואני באמת לא יכול לגבות את זה ועדיף שאני לא ישתמש בזה כתירוץ כי יש לי בערך ציוד מלא.יש לי מיטה מוט ארוך, שני מוטות קטנים, מולטי-טריינר והליכון. התפריט הוא פחות או יותר בסדר בבוקר פחמימות, ארוחות ביניים זה אוכל של בית ספר וארוחה "לא מוגדרת" בבית :):):):) כאילו מה שאמא שלי מכינה, אחרי אימון זה טונה במים ולפני השינה חלבונים. אין לי דברים קבועים זה כל פעם סוג אחר של פחמימות וחלבונים. החלוקה של השרירים זה מהאתר של ישראלבודי אבל מה שבפנים זה תרגילים שאני בחרתי. יום א' : חזה : -לחיצת חזה מוט 10X3 -לחיצת חזה משקולות 10X3 -פלייס בשיפוע כנגד משקולות 10X3 -לחיצת חזה משקולות שיפוע עליון 10X3 -דחיסה במכונה 12X3 יום ב' : גב: -פולי עליון 10X3 -משיכת מוט בכיפוף 10X3 -חתירה בישיבה 10X3 -חתירה ביד אחת 10X3 -פולי מאחורי הראש 12X3 יום ד' : דו-ראשי : -כפיפת מרפקים מוט 10X3 -כפיפת מרפקים מוט על משטח 10X3 -כפיפת מרפק משקולית 10X3 -הרמת משקולות לסירוגין 10X3 תלת-ראשי : -לחיצה צרפתית 10X3 -פול אובר בישיבה 10X3 -מתיחת משקולת מעל הראש 10X3 -משיכת כבל 10X3 יום ה' : כתפיים : -לחיצת כתפיים בישיבה 10X3 -הרמת משקולות לצדדים 10X3 -משיכת מוט מלפנים 10X3 -הרמת משקולות לצדדים בכיפוף 10X3 רגליים -סקוואט 10X3 -פשיטת ברכים 10X3 -כפיפות רגליים 10X3 זאת התוכנית אשמח מאוד לקבל הצעות שיפור,תיקונים, דברים חדשים, הכל! תודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה? |
|
![]() |
![]() |