|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה רוצה אזהרה?
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אסור לדבר על אפדרין בפורום הזה תנעלו מנהלים לא ידעתי הומי אל תדאג אפדרין לא הורג לא פעם ראשונה שאני עושה אפדרין סתם רציתי חוות דעת אבל כנראה אפדרין זה יותר מדי בפורום הזה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() שמעו זה כזה מבעס שאי אפשר לדבר בפורום על חומרים ..
הדבר הכי חשוב, הכי מעניין והכי תורם בספורט הזה... ואי אפשר לדבר עליו.
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
בעלי האתר מציבים לנו מערכת פורומים לדיונים, השיחות שמתבצעות בתוכם לא קשורה בכלל להמלצות או להצעות של גיל או כל חבר מערכת אחר. אפשר לכתוב את זה בגדול: "מערכת האתר אינה לוקחת אחריות על המלצות שונות הניתנות ע"י אינדיבידואל כזה או אחר, השימוש בחומרים הוא על אחריות המשתמש בלבד" לא מבין למה חוסמים דיבורים על דבר כזה מעניין.
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
באור אחר...., זאת אחת הסיבות שאנשים בוחרים בפורומים אחרים אפילו שיש כאן אחלה קהילה ואחלה אנשים וזורם כאן הרבה מידע חיוני.... אבל....... הפורום בעיקר מסחרי ומשמש לקידום המחירות של ישראלבודי שזה לא דבר רע ואני לא נגד זה. אבל צריך לשים לב לפוסטים הדביליים שנפתחים פה וליחס שהם מקבלים.. דרוש קצת סדר בפורום. אבל אחרי הכל יש כאן אחלה של פורום...