![]() |
אפדרין
אני התחלתי בחיטוב שבוע שעבר וקיבלתי עכשיו שתי חבילות אפדרין
מה אתם אומרים לשמור לסוף החיטוב או כבר להתחיל לצרוך? כמה קפסולות לקחת (קפסול 25 מ"ג) ביום ומתי התזמון הכי טוב? |
אתה רוצה אזהרה?
|
עוד שניה סוגרים לך ת'פוסט.
|
בשביל שלא תהרוג את עצמך אל תיקח יותר מ25 מ"ג במכה
(ברור שאפשרי יותר אבל אל תיקח סיכונים מיותרים) |
ציטוט:
אם אסור לדבר על אפדרין בפורום הזה תנעלו מנהלים לא ידעתי הומי אל תדאג אפדרין לא הורג לא פעם ראשונה שאני עושה אפדרין סתם רציתי חוות דעת אבל כנראה אפדרין זה יותר מדי בפורום הזה. |
שמעו זה כזה מבעס שאי אפשר לדבר בפורום על חומרים ..
הדבר הכי חשוב, הכי מעניין והכי תורם בספורט הזה... ואי אפשר לדבר עליו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בעלי האתר מציבים לנו מערכת פורומים לדיונים, השיחות שמתבצעות בתוכם לא קשורה בכלל להמלצות או להצעות של גיל או כל חבר מערכת אחר. אפשר לכתוב את זה בגדול: "מערכת האתר אינה לוקחת אחריות על המלצות שונות הניתנות ע"י אינדיבידואל כזה או אחר, השימוש בחומרים הוא על אחריות המשתמש בלבד" לא מבין למה חוסמים דיבורים על דבר כזה מעניין. |
ציטוט:
|
40 דקות לפני אימון עם קפאין
שאתה מתחיל לעלות מינונים אז 25 בבוקר ו25 40 דקות לפני אימון עם הקפאין |
ציטוט:
באור אחר...., זאת אחת הסיבות שאנשים בוחרים בפורומים אחרים אפילו שיש כאן אחלה קהילה ואחלה אנשים וזורם כאן הרבה מידע חיוני.... אבל....... הפורום בעיקר מסחרי ומשמש לקידום המחירות של ישראלבודי שזה לא דבר רע ואני לא נגד זה. אבל צריך לשים לב לפוסטים הדביליים שנפתחים פה וליחס שהם מקבלים.. דרוש קצת סדר בפורום. אבל אחרי הכל יש כאן אחלה של פורום... |
ציטוט:
|
כמו שMagneZium אמר כדאי...תקח אחד (25 מ"ג) בבוקר דבר ראשון שאתה קם עם 200 מ"ג קפאין ועוד אחד שעה ככה לפני אימון גם עם קפאין..בגלל שאין לך מספיק כדורים אני מציע לך להשאר על 50 מ"ג ליום...אם אין לך קפאין אז תקנה איזה שורף שומן שיש לו קפאין כמו נגיד ויטהלייף שזה אחלה..
תשמור את האפדרין לסוף החיטוב שהכי קשה לשרוף שומן.. בהצלחה :) |
בויטהלייף בקושי יש קפאין.....
יש תוספי קפאין אחרים יותר טובים... אני אישית ממליץ במקום אפדרין לנסות hot-rox + טבליות קפאין מרוכז + ג'ינסנג קוריאני יש את הכל בישראלבודי! כל אחד פועל בדרכים אחרות בגוף והשילוב שלהם יעיר את הכל. |
ציטוט:
אני מצטער אבל אין לדון בפורום על שימוש בחומרים אסורים מינונים והמלצות שימוש. נעול. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ