|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() יש לי בביה"ס אנשים שמתאספים במחששה ואתה ממש רואה את הסבל על פניהם עם כל שחטה (או איך שכותבים את זה). בגיל הזה באמת הרבה מעשנים בקטנה בשביל הפוזה. יש כמה חברה'ס שאני מסתובב איתם לפעמים שאת רוב ההפסקות הם מעבירים במחששה. פשוט מגעיל המקום הזה.
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() הייתי מעשן רק נרגילה.. פעם ב.. עם חברים.
עברתי לעישון לבד פעמיים בשבוע + עם החברים. אח"כ התחלתי לעשן כל יום 2 ראשים בבית לבד. (+ עם חברים). לא נוגע יותר בנרגילה. לפני יומיים קניתי קופסאת פארלמנט, עוד לא נגעתי בה. אני עדיין לא יודע אם לשרוף אותה - או לתת אותה. לא האמנתי בחיים שאני יגיע לסיגריות (לא שזה סמים כן? אני לא עושה מזה משהו ענק) אבל ההרגשה האישית שלי, שפעם ראשונה אני קונה קופסאת סיגריות ... זה חרא בלב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() זה פוגע ביכולת האירובית של הלב, עכשיו אם הלב שלך לא יכול לנפק כמות מסוימת של דם בבת אחת לא תוכל להרים משקל כבד למספר חזרות מועט.
|
![]() |
![]() |