|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית יש לי אסטמה אז אני לא מתקרב לזה.(הייתי מדי פעם בישביל הפוזה וזהו)
ותדעו לכם שיש דבר שנקרא מעשן פסיבי שעומדים ליד מישהו שמעשן ומריחים ת'עשן זה נחשב שגם אתם מעשנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמעו אני לא מאמין שהנרגילה באמת מפריעה לביצועים, אני אוהב את הנרגילה.. זה מעבר לפוזה אני מעשן עם חברים שהדבר האחרון שאני מתייחס אליו זה פוזה.
בסיגריות אני לא נוגע ואני בחיים לא אגע, סתם חור לבריאות ולכיס לנרגילה יש יתרון אחד >> זה לא ממכר! אם לא תהיה לך נרגילה, אתה לא תהיה בדודא ותהיה חייב לקנות באותו יום.. גם לא קורה לי כלום אם אני לא מעשן כמה ימים.. הנרגילה זאת אומנות.. אני לא יודע איך אצלכם זה נרגילה, כי אצל רוב החובבנים זה פשוטה צינור של חמש שקל עם נרגילה שסה"f שווה 45 שקל, ראש עם טבק של 3 ב10 עם חורים בגודל גפרור. אצלנו זה רמה של עישון..על ההכנה של הראש יושבים איזה 5 דקות... נרגילה סורית של 240 שקל (בכפר יסיף) והכל רמה.. ובאמת כיף לעשן ![]()
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אגב אתה אומר שאתה לא מכור, אבל בוא אני יגיד לך את זה ככה אתה אומר בטח אני מסוגל להפסיק כל יום מתי שאני רוצה, אז תפסיק עכשיו, נחש מה? אתה לא רוצה, במצב כזה אתה נקרא כבר מכור |
|
![]() |
![]() |