|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() גם בלי העמסה אתה מגיע לרוויה תוך שבוע-10 יום אם אני לא טועה , אחרי 24 יום אם אתה לא מרגיש אז זה אומר שהוא לא משפיע עליך
יכול להיות שפורמולה או Cee ישפיעו עליך טוב יותר.
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() השיטה הכי טובה עם קריאטין: העמסה רצינית, אחר כך תחזוקה, ובתום חודשיים לקחת הפסקה של חודש.
אם לא שתית מספיק ולא העמסת עם סוכר ענסים, לדעתי הסייקל לא אפקטיבי. פעם ראשונה שהתחלתי להרגיש באמת הבדל עם הקריאטין זה כאשר עשית העמסה ולא בילפתי עם הסוכר ענבים. במקביל העזתי יותר במשקלים, גם בזכות השותף שלי, וראיתי עליה משמעותית. השיטה שלי: שבוע העמסה 20 גרם ב 4 מנות. שבוע 15 גרם 3 מנות. אחר כך 10 גרם ביום 5 לפני אימון 5 מייד אחרי. ימים בלי אימון: 5 גרם בלבד. אחרי חודשיים על השעון (אני עובד עם יומן) הפסקה ל חודש ואז ניתן לחזור על התהליך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() הסוכר ענבים מקפיץ את האינסולין והגוף קולט יותר טוב את הקריאטין.
הרעיון הוא 10 גרם סוכר ענבים על כל 5 גרם קריאטין. בלי זה חבל על הזמן והכסף. אני גם חושב שקריאטין הוא לא תוסף לחיטוב, כי אם הגוף קולט אותו כמו שצריך- אתה רווי מיים ולא יכול להיראות חטוב. אני עשיתי הפסקה לפני שבועיים וכבר הגוף שלי נראה יותר קשה, בלי שום שינוי בתזונה (אני עדיין במאסה). סימן לקליטה טובה של קריאטין זה שהגוף סופח נוזלים ואתה נראה בלון. זה אומר שהסייקל אפקטיבי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר חצי שנה לוקח קריאטין אף פעם לא הוספתי סוכר ענבים
זה אומר שבעצם סתם צרכתי את זה? חוץ מזה שבימים שלקחתי את הקריאטין הייתי שותה המון כי לפעמים היו לי כאבי ראש אם לא שתיתי מספיק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אם לקחת קריאטין נקי (יש גם כל מיני פורמולות שכוללות סוכר ענבים) אז לדעתי אתה בעיקר בזבזת זמן, ואם השגת איזשהו אפקט הוא היה זניח.
עצה ממני: קודם כל קח חודשיים הפסקה מייד. אחר כך תתחיל סייקל מסודר לפי השיטה שהמלצתי עליה, ותשתה המון מיים כל היום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|