![]() |
אני לוקח תקראיטין כבר 24 יום מתי להפסיק?
מתי אתם אומרים להפסיק ולכמה זמן לעשות הפסקה?
|
שלום.
אין חובה להפסיק. פעם המציאו שיטות כמו העמסה וכמו סייקל של קריאטין 6-8 שבועות כי חשבו שזה יכול לפגוע ביצור הטיבעי שלו בגוף לכן עושים הפסקה ואז חוזרים, היום (בעצם כבר די מזמן) יודעים ששני השיטות האלה קשקוש, תקח את התוסף כמה זמן שבא לך, איך הוא עובד עליך, אולי אתה מהאנשים שלא מגיבים? |
ציטוט:
וואלה עובד בקטנה כזה לא הרגשתי חיותר מדי האמת חשבתי יהיה יותר טוב אבל בכל זאת אני עדיין חושב שצריך לעשות הפסקה כי הרבה אנשים אומרים שצריך אפילו התקשרתי לטלפון של ישראלי באדי וגם שם אמרו לי לעשות הפסקה של חוד ש חודש וחצי |
אפ מה אתם אומרים?
|
ציטוט:
מה שכן תקפיד לשתות הרבה. |
ציטוט:
ועוד שבוע יצא מחקר שמוכיח ההפך, מה אתה לא יודע איך זה עובד ? אז noobit, אתה יכול לעשות סייקלים של חודש ומנוחה של 3 שבועות, ככה אני עשיתי (כמובן עם 5 ימים של העמסה) ועבד עליי מצויין הקריאטין מונו. |
ציטוט:
תודה רבה זה מה שאני יעשה ותגידו למה כל כך חשוב הלפקיד על לשתות הרבה? כי אני לא ממש מפיד על זה אני פשוט שותה כשאני צמא וזהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שיש לו תורשתית רמה נמוכה של קריאטין טבעי בגוף, המוצר יעבוד עליו בצורה טובה...בנאדם שבגופו יש כבר קריאטין בכמות הנורמלית או אפילו מעבר לקח....התוסף בישבילו יכול להיות בזבוז זמן וכסף. |
סעמק אולי בגלל שלא שתיתי מספיק לא הרגשתי יותר מיד תקריאטין הזה
|
גם בלי העמסה אתה מגיע לרוויה תוך שבוע-10 יום אם אני לא טועה , אחרי 24 יום אם אתה לא מרגיש אז זה אומר שהוא לא משפיע עליך
יכול להיות שפורמולה או Cee ישפיעו עליך טוב יותר. |
השיטה הכי טובה עם קריאטין: העמסה רצינית, אחר כך תחזוקה, ובתום חודשיים לקחת הפסקה של חודש.
אם לא שתית מספיק ולא העמסת עם סוכר ענסים, לדעתי הסייקל לא אפקטיבי. פעם ראשונה שהתחלתי להרגיש באמת הבדל עם הקריאטין זה כאשר עשית העמסה ולא בילפתי עם הסוכר ענבים. במקביל העזתי יותר במשקלים, גם בזכות השותף שלי, וראיתי עליה משמעותית. השיטה שלי: שבוע העמסה 20 גרם ב 4 מנות. שבוע 15 גרם 3 מנות. אחר כך 10 גרם ביום 5 לפני אימון 5 מייד אחרי. ימים בלי אימון: 5 גרם בלבד. אחרי חודשיים על השעון (אני עובד עם יומן) הפסקה ל חודש ואז ניתן לחזור על התהליך. |
ציטוט:
|
הסוכר ענבים מקפיץ את האינסולין והגוף קולט יותר טוב את הקריאטין.
הרעיון הוא 10 גרם סוכר ענבים על כל 5 גרם קריאטין. בלי זה חבל על הזמן והכסף. אני גם חושב שקריאטין הוא לא תוסף לחיטוב, כי אם הגוף קולט אותו כמו שצריך- אתה רווי מיים ולא יכול להיראות חטוב. אני עשיתי הפסקה לפני שבועיים וכבר הגוף שלי נראה יותר קשה, בלי שום שינוי בתזונה (אני עדיין במאסה). סימן לקליטה טובה של קריאטין זה שהגוף סופח נוזלים ואתה נראה בלון. זה אומר שהסייקל אפקטיבי. |
אני כבר חצי שנה לוקח קריאטין אף פעם לא הוספתי סוכר ענבים
זה אומר שבעצם סתם צרכתי את זה? חוץ מזה שבימים שלקחתי את הקריאטין הייתי שותה המון כי לפעמים היו לי כאבי ראש אם לא שתיתי מספיק. |
אם לקחת קריאטין נקי (יש גם כל מיני פורמולות שכוללות סוכר ענבים) אז לדעתי אתה בעיקר בזבזת זמן, ואם השגת איזשהו אפקט הוא היה זניח.
עצה ממני: קודם כל קח חודשיים הפסקה מייד. אחר כך תתחיל סייקל מסודר לפי השיטה שהמלצתי עליה, ותשתה המון מיים כל היום. |
זה לא אומר שסתם צרכת את זה זה פשוט אומר שאולי ניצלת את זה פחות
הסוכר ענבים פשוט מעלה את רמת הקליטה של הקריאטין בשריר. אני לוקח את התוסף כבר שבועיים בדיוק,אני לוקח רק 5 גרם ביום בלי שום העמסה במשך כל השבועיים האלה. התחזקות התחלתי להרגיש רק אחרי שבוע בדיוק,בנתיים אני לא נראה רווי במים או משהו. אני שם 5 גרם קריטאין+15גרם סוכר ענבים. לאנשים האחרים שצורכים קראיטין,עם כמה סוכר ענבים אתם שותים את הקריאטין? נ.ב kazanova באיזה חדר כושר אתה מתאמן? |
ציטוט:
|
גם היה איזה מאמר שאמר שנתרן מקפיץ את הספיגה של הקריאטין או משהו בסגנון , לא<??
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ