|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממתקים? לא נגעתי בסוכר כבר הרבה זמן ![]() תבינו כמה שאתם רוצים, אתם תקועים בגישה הערבית שפיתוח גוף זה להיות ענק ומפלצת מסה. אתם שוכחים שיש עוד פרמטרים מלבד זה בשיפוט, ודווקא אלו שמגיעים גדולים לא תמיד יביאו פרופורציות או חיטוב ברמה הגבוהה ביותר וידורגו יותר נמוך מאנשים ששוקלים '70 וקצת ' ![]() ואם כבר דיברת על מי מבין יותר מי מבין פחות, אני מודרך על ידי אלוף האלופים ומר יוניברס לנוער בשנת 2012 אז אני חושב שהוא קצת יותר מבין גם מהרבה אחרים פה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיתוח גוף משלב גם גודל ופרופורציות לא רק פרופורציות כי גודל אני לא רואה.... והמסה בפיתוח גוף זה חלק חשובבב מאוד ואחרי זה בונים את הפרופורציות. ולא פרופורציות על כלום
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני עדיין לא מבין מה הוא רוצה להוכיח שזה שהוא עולה על הבמה? למה לא לעלות יותר מוכן עוד שנה?
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט באמת מקווה שהוא גדול והתמונות מקטנות אותו ואני מקווה גם שיפתיע למרות שהוא חושב שכולם פה לרעתו
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
6 שבועות | Greyhound | תזונה ותוספים | 1 | 16-07-12 09:31 |
תקוע במשקל 3 שבועות | yosi144 | תזונה ותוספים | 21 | 29-08-10 02:45 |
מרקוס רול , 7 שבועות לפני ניו יורק פרו ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 06-04-09 21:10 |
הפסקה של 3 שבועות | CatDog | תזונה ותוספים | 13 | 24-06-07 23:35 |
6 שבועות | ActionJack | אימונים | 3 | 30-09-06 17:40 |