|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מאסה... אבל כמה שיותר נקי...
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אחוז שומן אני בערך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אני מניח שסביב 16-18...
תאסה מאסה 3 חודשים כמה שיותר נקי ואז תחטב את זה..
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשובה כנה?
במקומך הייתי הולך על תפריט מאוד בסיסי: בוקר חביתה 3 ביצים ביניים 100 גר' דג צהריים 150 גר' חזה עוף + 2 כפיות טחינה גולמית ביניים 150 גר חזה עוף ערב 100 גר' דג\קופסת טונה לילה 40 גר' אגוזי מלך אימון 5 פעמים בשבוע,לפני אימון 15 דק' אירובי - כנ"ל אחרי. אם תעשה את זה במשך שלושה חודשים אתה תרד ל80 ק"ג בערך אחרי שבועיים\שלושה ומשם תעלה בערך ק"ג לחודש. מה שאתה תרוויח זה אותו משקל שנראה אחרת לגמרי,מסת שריר רזה אחוז שומן נמוך יותר וכמובן נק' התחלה מצוינת למאסה רצינית עם תפריט 750 קל' מעל bmr עם יחס קלורי טוב של 45% פחמימה 33% חלבון ו-22% שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חזרתי להתאמן , ומתחיל חיטוב | ziong | תזונה ותוספים | 6 | 28-09-10 00:01 |
חזרתי להתאמן צריך עזרה.! | rotem_d07 | אימונים | 0 | 08-09-09 19:15 |
מאסה או חיטוב? רק מתחיל להתאמן ורוצה לדעת מה עדיף | wowohw | גלריות הגולשים | 16 | 04-06-09 00:10 |
חזרתי להתאמן תפריט תזונה חדש חיטוב! | guythekiller | תזונה ותוספים | 2 | 08-04-08 02:35 |
[עזרה] חזרתי להתאמן אחרי 8 חודשים הפסקה - תוכנית Fbw! כנסו בבקשה | ברק | אימונים | 20 | 27-11-07 23:32 |