|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() Dafuq?
אהבתי את הקפא חלב סויה ללא סוכר אתה בהחלט עושה עבודה טובה --- לא באמת ??!?!?!? מה אתה עושה צחוק? אז מה אם אתה רוצה קצת מתוק בבוקר? אז מה אם אתה לא יכול בלי חומוס? אני לא יכולתי עד גיל 12 לצאת ב7 לבצפר בלי סנדוויץ פסטרמה על הבוקר עד היום קורראים לי מיני שמנצר [עד הדיאטה בכיתה ט' בגיל 14-15] תתחיל לדחוף יותר חלבון יש לך פה כפול 4 פחמימה לפי מה שאתה מתאר סילאן פעם בשבוע אני אוכל בערב שישי עם העופות שאמא מכינה לקידוש וגם אז זה מחולק בסיר אז אתה אוכל פריכית לחם מלא עם חומוס אוי אוי מתוק איזה יופי שאתה אוכל את זה במקום לחם כל הכבוד באמת[לא] לחם מלא עם דבש? נו באמת.. בוא דחוף גם קצת שוקולוד למרחיה בפנים מבטיח לך שיהיה לך כל כך טעים שאתה אפילו תשכח מהסכרת !! [חס וחלילה כמובן] 8 ענבים איזה יופי שגיוונת פה באמת תענוג תשמע למרות שזה אולי יש פה פחמימות מיותרות זה כלום ארוחה זה בקושי תוספות ל-ארוחה. איפה בשר? איפה דברי חלב? גם אני עבדתי מ7 בבוקר עד 5 אחרה"צ והרמתי ארונות על הגב [תוך כדי ביצוע סקוואט כראוי כמובן!!] אז מה? זה אומר שלא יכולתי להחביא איפשהו בתיק איזה קופסת קוטג' חביבה חצי אחוז עם 2 פרוסות לחם חיטה מלאה? זה הכל תלוי בך עד כמה אתה רוצה להפטר מההרגל הרע שלך אם אתה ממש "שמן" ורוצה לאבד הרבה משקל עודף אז זה לא הפיתרון התפריט הזה. ואם אתה רוצה סתם 4-5 קילו זה עוד ניכה חצי נחמה. תקרא קצת באינטרנט. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה עם התזונה | TAMIR.pRo | פיתוח גוף-כללי | 8 | 06-02-11 00:55 |
התזונה של הבאדיבילדרים? | sason | תזונה ותוספים | 20 | 31-12-07 20:48 |
תפריט התזונה שלי | HHHH | תזונה ותוספים | 7 | 24-08-07 13:06 |
התזונה שלי | gps | תזונה ותוספים | 6 | 25-05-07 15:10 |
תפריט התזונה שלי | HHHH | תזונה ותוספים | 4 | 17-05-07 12:51 |