|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
חלב משלשל אחי, ואין שום סיבה בעולם לשתות 3-4 ליטר של חלב ביום אלא אם בא לך שילשול.. מה שמפליא שלפעמים חלב יעשה ההיפך תלוי בבנאדם ויכול לעשות עצירות נוראית. יוצא לי לשתות לפעמים ליטר חלב ביום אבל לעולם לא יותר מזה, וכמובן לאורך כל היום ולא במנות ענקיות אחי..
![]() |
![]() |
#2 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני 1.96 שוקל 115 קילו..... אין לי זמן לאכול כמו 5000 ק' ביום. תכלס אני יכול לשתות חלב דל לקטוז,אבל משתלם כבר לקנות גיינר וזהו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אתה חייב להתחיל להתייחס אל עצמך ברצינות אין כזה דבר אין לי זמן לאכול, ולשתות כל כך הרבה חלב זה נוראי עם כל השילשולים האלה אתה תדפוק את עצמך... תקנה גיינר ואבקת חלבון, שישלימו לך ערכים זה זול יותר מכל דבר אחר שתקנה כדאי שתקח פרוגיינר של יחס 1:4 אתה יכול לקבל במבצע עכשיו 6 קילו ! אני לקחתי... כי כלכלית זה משתלם לאללה, ואני אוכל פעמיים ביום מהגיינר בנוסף לכל הארוחות שלי http://www.israelbody.org/index.asp?...articleid=1751 או מבצע של פרוגיינר ואבקת חלבון http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=402&Page=1
![]() |
![]() |
#4 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אני יוסיף גם חמאת בוטנים לתפריט. ותאמין לי שאין לי זמן לדחוף 5000 ק' ביום. כנראה באמת אני אקנה גיינר וזהו ואם כל הכבוד,מישראל בודי לא שווה לקנות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה|קניתי אבקה מישראלבודי והיא עושה לי חרא כמו שילשול... | 00dudu00 | תזונה ותוספים | 16 | 17-07-09 22:36 |