|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() חחח אחי הכול בסדר אנחנו מנהלים דיון ברמה טובה (סוף סוף יש כזה) לרגע לא חשבתי שאתה איזה faggot שמיתחבא מאחורי מקלדת
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבחור השני צדק בכך שהוא אומר שמשנה לשנה אתה במגמת ירידה, מה לעשות זה הטבע של הגוף. 1. לעשות מאסה ולהישאר על 12 אחוז שומן זה מאוד מעניין, עוד לא שמעתי על דבר כזה. 2.כל הקילוגרמים שאתה מעלה/עלית זה לא תרגום לשרירים- זה שריר, סחוס, עצם, נוזלים, גידים, סיבים. אין חיה כזאת להעלות 10 קילו שריר בשנה (טבעי). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() Gin אתה מבין עניין .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() אתה צודק לחלוטין... אין כזה דבר לעלות כל כך הרבה שריר בשנה ובמסה אתה עולה בהכול יחד, שומן, נוזלים, שריר וכן הלאה. הוא מתכוון לזה שמסתכלים על הגוף, זה נראה כאילו עלינו מלא שריר, כי השריר נראה ויזואלית הרבה יותר גדול משהיה, האם העלייה היא בשריר נקי או בדברים אחרים זה פחות האישיו ![]() מה שלדעתי הוא מתכוון, זה שעולים במסה בתחילת הדרך נשארים נקי, כלומר לפחות אני כאקטומורף נשאר על 11% אחוז שומן יציב גם כשעיליתי 8 קילו ראשונים. לאחר מכן התחלתי להעלות אחוזי שומן בצורה יותר מאסיבית כי זה הטבע של מסה - אתה לא באמת יכול לעלות נקי אין כזה דבר (גם אם יש זה נקי יחסי זה לא נקי) פשוט צריך לעשות מסה נקייה כמה שאפשר ולאחר מכן ולבצע חיטוב.
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() .........
נערך לאחרונה על ידי gin, 28-06-13 בשעה 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
הבן אדם עלה 22 קילו סך הכל על אותו אחוז שומן ב3 שנים? נגיד שזה 7 קילו לשנה כי יהיה לנו יותר קל, זתומרת שהוא עלה 7 קילו בשנה, אבל נשאר על אותו אחוז שומן, נגיד והוא היה 10% שומן אז היה לו 5.3 קילו שומן בגוף נכון? ועכשיו יש לו 7.9 קילו שומן בגוף? אז הוא העלה 2.6 קילו שומן? אז בעצם נשאר לנו 21 קילו, פחות ה2.6 = 18.4 / 3 - 6.1 /12 = 0.508 קילו שריר בחודש ובשנה הראשונה עולים טיפה טיפה יותר, אז בממוצע הוא עלה חצי קילו בחודש בסופו של דבר? בהנחה שהוא היה 10, הוא אני מניח שהיה 12-14 ולכן זה נע לכיוון ה0.4-03.5 קילו שריר בחודש בממוצע וזה סותר את מה שאמרנו כי?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והומי אם תיהיה מחובר למציאות תיראה שלא על זה הויכוח בכלל אלא על זה שנדבמור אמר שבשנה השלישית אדם יעלה בממוצע 1 קילו שריר בשנה לצורך העיניין,או שלא ניתן לעלות יותר מ5 קילו בשנה שריר
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אני עדיין טוען שלא ניתן לעלות יותר מ5 קילו שריר בשנה. כמו שאמרו לך אתה עולה במסה רזה גידים,העצמות מתחזקות(חוק וולף) אבל לא נטו 5 קילו שריר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אם אני אתחבר למציאות? אתה חי באיזה סרט, לך תכופף ותפשוט היד ממש מהר אולי זה ירגיע אותך.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שומן לעומת שריר | dor_dru | פיתוח גוף-כללי | 19 | 04-07-09 21:05 |
אם אני מעלה במאסת שריר נקייה גם האחוז שומן יורד במקביל? | amitbensh | תזונה ותוספים | 8 | 12-07-08 17:41 |
שריר או שומן? | amitsolomon | אימונים | 2 | 08-03-08 17:43 |
נפח של קילו שומן וקילו שריר | ThaiB0X | תזונה ותוספים | 17 | 23-02-08 13:08 |
שומן או שריר במדידה | dor_dru | אימונים | 7 | 06-11-07 16:50 |