|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בדרך כלל כשחשבים ומדברים על ערכים אז זה תמיד במצב יבש (לפני שמוספים מים) ולפני בישול.
כמובן שאם אתה מוסיף דברים אז הערכים יכולים להשתנות, במקרה של הפסטה אין שינוי כי אתה רק מוסיף מים. כשמדובר בפחמימות וחלבון אין הרבה מה לדאוג מלפני ואחרי בישול, שומן יותר רגיש לחום ויש תהליכים מסויימים שמשנים ומפרקים מהאיכות. גם וויטמינים נהרסים בבישול, אבל לא כולם, למשל עגבניות מבושלות אפילו יותר בריאות מעגבניות לא מבשולות. בכל אופן אתה מודד ומחשב לפני בישול והוספות של מים/שמן/טיבלונים וכו'.
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אם אני פשוט לוקח לדוגמא 200 גרם פסטה , ושם בסיר. שם מים ומתבלן אותו , ואחרי הבישול שופך את כל מה ששמתי בסיר לצלחת , אז ה200 גרם האלה יש להתייחס אליהם כאל הערכים שלפני בישול מבחינת קלוריות וכ"ו ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לפני ואחרי בישול | afff | תזונה ותוספים | 5 | 14-09-12 17:19 |
שאלה-גרמים לפני ואחרי בישול | ekov | תזונה ותוספים | 1 | 04-06-10 15:15 |
בישול כתף בקר + שאלה לגבי אומגה 3 | BodyKilo | תזונה ותוספים | 1 | 04-02-09 22:31 |
שאלה לגבי שיבולת שועל לאחר בישול | The Sun | תזונה ותוספים | 2 | 12-03-08 14:45 |
[שאלה]שיבולת שועל ללא בישול עם חלב/מים זה בסדר? | hasman90 | תזונה ותוספים | 12 | 07-12-07 23:37 |