|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אשמח אם תענה לי על כמה שאלות... 1) ab עם יום מנוחה בניהם? למה זה טוב ועדיף מfbw? 2) למה בa יש גם חזה וגם גב ואילו בb יש רק גב ללא חזה? 3) מקבילים ליד אחורית עם משקל פחות טוב מאשר פשיטת מרפקים עם משקולת? 4) בb בתרגילים של הכתפיים הרחקה+כפיפה כל אחד מהם 12x3? לעשות סט כזה סט כזה או תרגיל תרגיל? תודה רבה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
תכלס בשניהם זה בערך fbw, פשוט שוב צריך לתת מנוחה לגוף להתאושש. 2. מניסיון שלי לפחות הגב מגיב ככה יותר טוב, זה לא כזה כזה קריטי, אבל החזה צריך בדרך כלל יותר זמן מנוחה, וגם ככה הוא עובד בלחיצת כתפיים טיפה וגם כל השרירים שמסייעים ללחיצת כתפיים עובדים בחזה ולהפך בכתפיים. 3. מקבילים זה טוב מאוד, אם הורדתי את זה אז הכוונה להוסיף את זה ביום של הכתפיים. 4. זה בתנועה אחת, זתומרת מביא את הידיים קדימה, מוריד אותם מביא הצידה, מוריד אותם סך הכל 6 לכל כיוון.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הומי, אישית הייתי משנה מעט וגם הייתי רוצה את דעתך למה לא לשנות..
אם התכנון שלך הוא ab של 3 פעמים בשבוע.. (אם זה 4 פעמים בשבוע, אז תקן אותי.) מדוע יש צורך לתת לכתפיים עוד 3 סטים מעבר לפרס ? במיוחד שיווצר מצב שפעם בשבועיים אתה תתן לכתפיים 12 סטים.. לגבי חזה, אתה לא חושב שעדיף לתת 3 לחיצות 3x5-8 בשבוע מאשר שיווצר מצב אחד לשבועיים שהחזה יקבל 6 סטים ובאותו יום ? הגירוי יהיה מינורי בהנחה שרמת ההתאוששות שלו לא ברצפה... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימון | arad1021 | אימונים | 2 | 18-01-11 13:54 |
תוכנית אימון | Ferrari F430 | אימונים | 4 | 29-03-09 23:10 |
כמות סטים, תוכנית אימון וזמן אימון | פומה | אימונים | 12 | 21-04-07 16:42 |
תוכנית אימון | פומה | אימונים | 4 | 14-04-07 01:22 |