|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אבל למה בכל נושא באים הליפטרים ועושים צחוק מבילדינג...פלא שמתחרים מגיבים בדיבור נגוע ?
חלאס להיות ביריוני מקלדת...במציאות רובכם לא תתבדחו על חשבונם של דניק או אנטון בפניהם...חלאס להוריד את הפורום הזה לזנות.
![]() |
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אישית אין לי בעיה עם בילדינג...להפך עלתה פה טענה נכונה מול מי שמייצג את איגוד נאק , על מה ולמה הקהל צריך לשלם 80 שקלים על צפייה בתחרות..שאלה לגיטימית לדעתי זה שדניק ואנטון התנפחו כמו לא יודע מה זה כבר לא קשור לנושא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
העיקר פה הוא כזה,הרמה בנאק היא כרגע הגבוהה בארץ,היציעים מלאים יותר ויותר מאירוע לאירוע,והמשלחות לחו"ל מכובדות מאוד.
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
אבל בתור "לקוח" כביכול ולא בתחרה יש לי את הזכות המלאה להתלונן על סכום שלא נראה לי בעין ואנטון יכול להתעצבן על זה עד מחר זאת זכותי המלאה להביע דעה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה לא מבין שהדברים הבאמת קריטיים זה המחיר כניסה? אני שאני די אוהב את התחום לא ישלם כזה סכום, אז אין מה לדבר להביא חברים או אנשים חדשים. זה היה כאן בכפ"ס, זה היה כאן ברעננה ומי ילך ויוציא כזה סכום, לא הגיוני בעליל. ואני בן 25 שיכול להרשות לעצמי, מה תגיד על בני נוער? זו תוכנית לטווח קצר ובחיים הספורט לא יתפתח אם ימשיכו לגבות כניסה כזאת גבוהה אני מבטיח לך.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
50 שקל 80 שקל ההפרשים לא משמעותיים מי שאוהב פיתוח גוף ישלם גם 120 שקל לאירוע כזה אז חאלס אתה לא תילך לאירועים האלה גם עם זה יעלה 30שקל אז מה תמבלבל תמוח לכל הפורום על המחיר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
המטרה זה לא לשמור על הקיים אלה להגדיל את הקיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() רוצה אתה בעצמך לענות על מה ולמה? כי באמת,מי שחשב שאין על מה ולמה,שמר את ה80 שלו להמבורגר טוב.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הם העלו דברים נכונים, במיוחד לאור זה שעם התחרויות עכשיו, הליפטינג במגמת עלייה חדה והבילדינג כבר הרבה זמן דורך במקום. בשורה התחתונה גם נאק לא הביא לכאן שום דבר חדש, ריבוי האיגודים רק מוריד מהיוקרה של התחרויות בגלל שרוב הבילדרים מתפצלים וככה גם הרמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ספרי בודי בילדינג להורדה | shment | פיתוח גוף-כללי | 11 | 14-04-08 19:20 |
סדרת סרטונים על בודי בילדינג | zed | פיתוח גוף תחרותי | 0 | 08-07-07 20:27 |
קומיקס בודי בילדינג נחמד | benwin21 | פיתוח גוף-כללי | 8 | 05-07-07 15:05 |
האם בודי בילדינג תחרותי הוא ספורט בריא? | Moshe | פיתוח גוף-כללי | 15 | 07-06-07 16:00 |