|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אתה יודע מה מצחיק? שאף אחד לא יצא על nac, אף אחד לא יצא על מפתחי גוף, אף אחד לא אמר שיש איגודים טובים יותר, אף אחד לא קטל ולא האשים העליב או ניסה לפגוע. הדבר היחיד שאנשים "באו בטענות" זה שעולה 80 ש"ח כניסה. אתה לא מסכים? סבבה זכותך, לגיטימי ומובן. זו משוואה פשוטה של היצע וביקוש שאי אפשר להוכיח כמה המחיר הוא פונקציה ישירה של כמות המשתתפים. יכול להיות שאני טמבל וגם אם תעשו כניסה חינם אז יבוא אותה כמות כי רק אותם הספורט מעניין. יכול להיות ועד שלא ינסו אי אפשר להוכיח אחרת.
אבל, לא ברור לי בכלל ההתנפחות וההתנשאות הבלתי מוסברות, לא כלפי ולא כלפי אף אחד מהליפטרים כאן. אני אישית גם לא חושב שמקיימים את התחרויות למטרות רווח, ואני בהחלט חושב שnac בדרך הנכונה באופן יחסי לשאר האיגודים שנרקבים עם השנים. לגבי כל המאונני מקלדת שהאשמת כאן, כל מה שיש לכם בדר"כ להגיד זה במקום לזיין את השכל תבואו תתחרו ואל תשארו מאחורי המקלדת, אני ועוד לא מעט כאן סוף סוף הלכנו ועשינו את זה, לא אוהב את התחום? לא קשור. ממזמן אנחנו לא מאחורי המקלדת, לא מתחבאים ולא משחקים אותה. חבל מאוד שאנשים באים לתת ביקורת חיובית עצות לשיפור ושימור, ואתה בתור נציג של nac מתייחס לזה בביטול וכאילו מנסים להוריד אותך ולהשפיל אותך. אתה יורד לפסים אישיים וילדותיים שלא מתאימים למישהו בגילך, ברמתך, בנסיונך ובתפקידך. הפואנטה היחידה שאתה מוכיח כאן שהסטיגמה שלמפתחי גוף יש בעיה קשה של דימוי עצמי, נרקיסיזם ואגו יותר גדול ממה שהם אי פעם יהיו פיזית. בהצלחה בתחרות הבאה ובסיום לימודי הדוקטורט שלך לשיווק ומנהל עסקים, כי אני כנראה, לא יכול לחדש לך כלום.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ספרי בודי בילדינג להורדה | shment | פיתוח גוף-כללי | 11 | 14-04-08 19:20 |
סדרת סרטונים על בודי בילדינג | zed | פיתוח גוף תחרותי | 0 | 08-07-07 20:27 |
קומיקס בודי בילדינג נחמד | benwin21 | פיתוח גוף-כללי | 8 | 05-07-07 15:05 |
האם בודי בילדינג תחרותי הוא ספורט בריא? | Moshe | פיתוח גוף-כללי | 15 | 07-06-07 16:00 |