|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() אני עכשיו בעליה במסה אני בגובה 175 על 73 קילו ואני קצת מפחד להשמין אני רוצה לעלות במסה של השרירים ולא להשמין יותר מידי [אני אוכל 4200 קלוריות ביום]
מה לעשות???
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() המממ... חשבת אולי לאכול פחות קלוריות?
![]() |
#3 |
|
![]() כן..אבל אני רוצה לעלות במסה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() למה ניסית פחות קלוריות ולא עלית במשקל ? פשוט תעלה גם שומן ואחר כך תדפוק איזה חיטוב טוב ויירד השומן וישארו השרירים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין צורך להגיע לכאלה כמויות!!!!!!!!!!
יספיק לך 500 קלוריות מעל ההחזקה ואתה עולה נקי מבלי להשמין...
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
ואני מוציא המון אנרגיה
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל בין 4-4.5 במשך חודש - חודשיים תנטר את ההישגים כגון ההיקפים והמשקל שלך..אם יש לך אפשרות לבדוק אחוז שומן אפילו אם זה עם המשקלים ההם שמזרימים זרם בגוף (נכון זה לא מדוייק בגרוש!! אבל אין מה לעשות רק בישביל לדאוג שהוא לא עולה באחוזי שומן כמו משוגע) פשוט תבדוק ותרשום אם בחודשיים אתה עולה יותר מאיזה 2-4 ס"מ בהיקף מותניים והאחוזי שומן עולים ביותר מ1...(עדיף כמובן שזה ירד אבל מה לעשות זה תלוי בגנים)..אז תתחיל חיטוב קליל ותעשה מסה עם פחות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה מפחיד בלהשמין? מקסימום תשמיך ותרזה בחזרה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מדי קלוריות איש.. תרד ל3000 וגם תתאמן ויהיה בסדר
יש לי אותם נתונים כמו שלך בגובה והמשקל אני אוכל בסביבות ה2500 3000 קלוריות ביום ואני סבבה עם זה..הכל תלוי איך אתה מתאמן..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ^^^ אבל הוא עובד בגינון ויצא לי לעבוד בזה תקופה מסוימת זה עבודה די פיזית!...ועכשיו שמגיע הקיץ והחום זה רק יהיה קשה יותר....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() שמע יש דבר כזה מקסימום שריר שאפשר לבנות ביום (אל תדאגו , בדרך כלל לא מגיעים ל100% של זה אלא אם אתם בתוכנית אימונים ממש טובה ויש לכם מזל) , (אגב כל התוכניות המיוחדות האלה שמעלות לך 500 ס"מ להיקף יד בשעה לא עובדות בגלל זה וזה לא באמת שרירים אלא בעיקר פאמפ והיפוטרופיה סרקופלזמית)
וזה גם נכון על תזונה , אי אפשר לאכול 5 לאפות ב10 ארוחות במשך חודש ולחשוב שתחטבו אחרי זה תהיו מר ישראל..... אם אתה משמין , תוריד קלוריות , לא עולה? תעלה עוד פעם? מזה זה כבר להוריד או לעלות 200 קלוריות? איזה כמה קרקרים מסכנים לא יותר.
![]() |
#12 |
|
![]() סבבה תודה