|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
כמו שאתם רואים אני חדש כאן בפורום פרטים שלי : בן 22 משקל 70 ק״ג גובה 170 לאחר תקופת מסה שהעליתי בה 8 קילו והייתי בסופה 74-75 קילו התחלתי חיטוב שאני בו כבר חודש וכרגע במשקל של 70 קג אני עכשיו מתאמן משהו כמו 6-7 ימים בשבוע יום משקולות ואירובי ויום אחריו רק אירובי ובטן משולב hiit התפריט שלי כרגע: ארוחת בוקר: יוגורט 200 ג״ר 0%-1.5% 100 מ״ל חלב 1% 2 כפות אגוזי מלך תאנה מיובשת/תמר/בננה 5 ג״ר קריאטין הכול בבלנדר- אחלה שייק אחריי שעה ככה הולך לאימון ארוחה אחריי אימון/צהריים: 200 גר׳ חזה עוף בגריל/קופסא טונה/150 גר׳ סלמון בגריל/3 חלבוני ביצים סלט ירקות (2-3) בערך כפית טחינה/כף שמן זית/כמה שקדים ארוחת בייניים: סרדינים/טונה/יוגורט סלט ירקות 2 פריכיות ערב : (אם רעב) כוס נס חלב 1% מלפפון/פלפל לפניי השינה: 3 כפות קוטג׳/גבינה/יוגורט סלט גדול פרוסת לחם מלא/2פריכיות עד עכשיו אני רואה תוצאות טובות אבל חשוב לי לדעת אם אני עושה משהו כאן לא בסדר ואייפה צריך לאזן באימונים או באוכל *כמו כן אני חושב להוסיף תוסף תזונה שיעזור לי במרץ ובשריפת קלוריות אני בינתיים שותה לפניי אימון כוס קפה ממש חזקה וחשבתי על משהו שלא יעלה הרבה |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עלייה במסה ואחוזי שומן | X-Y-Z | פיתוח גוף-כללי | 6 | 04-04-11 07:12 |
אירובי ואחוזי שומן | matanp1 | תזונה ותוספים | 7 | 18-02-09 17:19 |
אירובי ואחוזי שומן | matanp1 | אימונים | 2 | 18-02-09 16:17 |
חדש פה- בקשר להורדת כרס ואחוזי שומן | SHTK96 | אימונים | 4 | 09-10-07 17:59 |