|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני נרהא מעולה איגור? בא לך עלי?אתה זורם כפרה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() Ladybug אתה רציני הרמת 160 בנץ לסינגל? נשמע הזוי המשקל הזה לאחד טבעי עוד
עם יש לך סרטון עם 140 ל 5 זה ממש טוב תעלה נראה משו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() אין לי סרטונים זה היה שהייתי במסה משהו כמו שנתיים,וזה ממש לא משקל הזוי לטבעי ועוד שעבדתי כוח תקופה כל כך ארוכה ציפיתי למשקל יותר גבוה אפילו,ואני מכיר מלא אנשים שעובדים במשקלים כאלה.אני אישית לא רואה את זה בתור משהו מיוחד,הרבה אנשים יכולים להגיע לזה לפי דעתי,לא הרבה יסכימו איתי לעומת זאת חח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה מאמין לזה אתה פתי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הצחקתם אותי עם ההגדרות "משקל מעל הגובה" מזה השטויות האלו?
זה אולי תופס איכשהו למצבים של תחרות, מצב של תחרות? אומר שבגובה 171-172 בן אדם שישקול 80 קילו על 5% שומן, זה מצב של תחרות, ולא 85 קילו על 180 ב10-12 % בקשר למשקלים בכוח, 160% משקל גוף לחזרות, טבעי, ספק גדול מאוד...
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() הכוונה שלי 160 חזרה,140 ל5 חזרות,הייפר מה אתה עף תנוח אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]() אני עף?אתה עף עם הדיבור ההומואי שלך וההתפלצנות שלך על אנשים שעשו דברים שאתה עוד לא הגעת ולא תגיע אלייהם
אתה כולה שחיפון חלש עד שיוכח אחרת ואין לך זכות דיבור פה
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ליידי באג, במצב של תחרות, הרי אתה בילדר, בהגדרה, אתה תיהיה על 180, 70-75 קילו?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
![]() לעניין, הויכוח הזה מפגר, הרבה חברי'ה שמתאמנים איתי ואני מכבד מאוד זה אנשים שמתאמנים כמפתחי גוף, ועדיין אלה ש"גדולים" שוקלים הרבה יותר מ85(הרבה יותר=10 קילו לפחות), אני לא אגיד שמות כי זה דיון מפגר, יש אצלנו מפתחי גוף(חלקם מתחרים/התחרו בעבר) וכולם שוקלים מעל 100 וגם יותר ממני אני לא יכול להגיע למשקל גוף הזה גם אם אני ארצה מאוד, אומנם אני "שמן"(16-17% שומן) אבל מ103 לרדת 18 קילו לא יקרה בזמן הקרוב כי אין לי מטרות להתייבש או להגיע לאחוז שומן קיצוני(מבחינתי 8 אחוז שומן זה קיצוני). אין דבר כזה 85 קילו מאסיבי אלא אם כן הבנאדם 1.60, אפשר להרשים ככה ילד בן 15 שחולם להיות חזק, אני רגיל להתאמן בסביבת אנשים ששוקלים 100+(רובם ככולם מעולם פיתוח גוף אז אי אפשר לומר שהם שמנים כשיש להם קוביות בבטן בזמן מאסה)....
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
|
![]() ציטוט:
יש לי קומץ חברים שמתאמנים איתי/עובדים איתי/עבדו איתי ששוקלים יותר מ100 טבעיים, אולי לא על 10% שומן אבל לא רחוק משם... וכמות די גדולה של אנשים טבעיים באזור ה90 קילו עם א"ש נמוכים- הראתי לקובה פעם תמונות שלי עם חברים(גדולים טבעיים) בכמה שיחות בmsn, אם תרצה תאמין אם לא תשאל אותו על היקפי זרועות וכל זה, אם אתה לא מאמין למילה שלו גם אתה לא חייב.
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 20-04-12 בשעה 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() חחח אני שמח לשמוע שאני לא מפותח, ושוב, אם אתה כל כך מתלהב מידיים,
היקף ידיים של 45-46 על 170 לעומת אותו היקף על 180, מן הסתם שתי המדידות בפיק ככה שאין כמעט חשיבות לאחוז שומן, תעשה את החישוב לבד.
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
|
![]() ציטוט:
![]() לעניין, אני שוקל 103 על 16-17 א"ש, גובה 1.86, להעלות תמונות שלי אני לא מעלה ולא עושה פואוזינג למצלמה, לא הקטע שלי. בכל מקרה, מדדתי היקפים בשביל שתקבל מושג. היקף זרוע 41 ס"מ, היקף טבור 90 ס"מ, היקף כתפיים 130 ס"מ, היקף ירך 73 ס"מ. לרדת ל10% שומן לא ארד כי אני לא מחפש את זה. להגיע להיקף יד 45 לא אגיע כי אני לא שואף לשם ולא מתאמן בשביל זה. לא העברתי עליך ביקורת מעולם דרך אגב, הגעת לתוצאות סבבה, כל הכבוד תמשיך להתאמן, אבל אתה לא סופרמן ויש עוד הרבה שמתאמנים שמגיעים לתוצאות, כל ההשתחצנות הזאת ו"אני גבר" ו"אני יותר סוס מכולם" לא תורמת לשום דבר, לא מבין מאיפה זה בא בכלל, תחרות מדידת זין עושים בגיל 14 לא בגיל 25
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 20-04-12 בשעה 17:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אתה טועה ומטעה, ובכלל לא גזר
יש מלא מחקרים שמראים שגודל הזי! משתנה בין זמנים שונים עונות ותזונה ככה שאל תבלבל פה אנשים עם שקרים וכזבות על זי! ככה שאפשר לעשות בכל שנה שרוצים תחרות מדידה, ואתה לא תגיד לאף אחד מי פה יותר גבר או ס1ס אח!יה~!! הבנת?
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי ladybug, 20-04-12 בשעה 19:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ווואו באמת שזו התגובה האחרונה אני מרגיש מפגר שאני בכלל ממשיך לענות לך,
אתה מבין שאתה הבן אדם היחידי שציין פה היקפים של ידיים כנתון למשו בכלל פעם שיש דיון? אתה בטח לא מסוגל להכיל את זה, גם אני לא מבין מה הוכחת בדיוק בתמונה שלי, אני בתמונה ובמציאות, יותר גדול ויותר מרשים ממך, זה שאתה חטוב ופאמפ בתמונה של ה96 אז עוד איכשהו, אבל come on כמה מאסיבי אתה כבר ב85 קילו על 180 , כשהחלק החזק אצלך זה הבייספס טרייספס, נו באמת אתה בדיחההההההה
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יאיר (היפרטרופי) כנס שניה | lifton | פיתוח גוף-כללי | 7 | 19-08-11 16:31 |
שאלה דחוף|כמה אחוז שומן גבינה צהובה סקנדינבית או עמק?דחוף בבקשה! | Boxster | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-08 22:25 |
דחוף דחוף דחוף! מה להביא מסין? | 2pac2 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 26-09-07 12:33 |