|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הרגליים לא צריכות להיות מנופחות מוגזם אחרת יהיה לך שפשפות תתקשה ללכת ואולי פגיעה באיכות הזרע כשהעסק יתחמם שם מהשיפשופים. מצד שני צריך לעבוד עליהן שיהיו פרופורציונליות לגדילה של הפלג העליון אחרת זה נראה כמו דמויות מנופחות בקומיקס כשמגזימים עם החזה והגב ועושים להם רגליים דקות.
לא שמת תמונה מלפני 4 חודשים אבל זה נראה מרשים לזמן כזה קצר ובטח אם אלו שני המאמנים שלך הם יודעים איך לגדל אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() אגב מה היה המשקל שלך לפני שהתחלת להתאמן?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: מועדון ספורט רמת פולג
|
![]() לפני 4 חודשים 78 אחי
ואני לא לקחתי אף פעם גיינר רק חלבון נקי ואכלתי הרבה מאוד בשר וחלבונים למיניהם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() פעם אחת העלתי תמונות לפני ערימה של זמן זה מספיק כדי שתבין תכיוון,אם עדיין לא ראית אז תכנס תראה וזה היה לפני שנה וחצי אני חושב,זה היה אחרי שהייתי בהפסקה ארוכה וחזרתי להתאמן.
אה וגם יש לי פה תמונה לפני חצי שנה שניה אני מעלה לך רק בגלל שאתה מעלה לי תסעיף כבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שניה אני ארוץ על שנה וחצי הודעות...תחכה פה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() סוף סוף מישהו ישתיק אותי!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שחיף אני אה? D:
חחח מה זה?הורדת תתמונה או מה ? Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() פתחתי לך פוסט
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() חזק ביותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() יפה אחי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ראיון חדש באתר, רועי עבודי - מר ישראל 2011 ifbb ואלוף האלופים | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 19 | 09-01-12 20:49 |
סרטון איתי בושרי מר ישראל ואלוף האלופים 2011 | ETAY-BB | פיתוח גוף תחרותי | 6 | 15-08-11 22:06 |
תחרות הפאורליפטינג שהיתה ! סרטונים ותמונות של איאל חסון מקום ראשון ואלוף האלופים | סוליקו | פיתוח גוף תחרותי | 109 | 15-03-11 11:06 |
לכל מי שלא שמע..ליאור גולדשטיין מר ישראל ואלוף האלופים של ifbb 2005 | Pro_XXL_Universe | פיתוח גוף תחרותי | 43 | 14-05-09 22:27 |
תמונות לאחר 3 חודשי אימון מסה=] | BXL | גלריות הגולשים | 10 | 19-01-08 14:02 |