|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2011
הודעות: 242
גיל:: 20
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() אני מחשיב את החלבון מהBEANS שאני אוכל מכמה סיבות :
אני אוכל הרבה או אני משלב הרבה חומצות אמינו בארוחה. ANABOL גורם לזה להשמע שמעדשים ומשעועית אתה תקבל רק אחוז קטן מהחומצות אמינו וזה בכלל לא נכון: פחות מבשר אבל אי אפשר להשוות עדשים ושעועית נגיד לזלטין (עצמות ועור של פרות ודגים). זלטין נספג רק 20-40% אבל כל לא רואה בעיה בלספור את החלבון מהפיתה+שעועית שאכלת או מה שזה לא יהיה. http://caloriecount.about.com/calori...e-seeds-i16069 עדשה תרבותית איך שויקפדיה קוראים לזה מכילה בערך 58 גרם פחמימה ו 24 גרם חלבון ל-100 גרם. אני אוכל 250 גרם- 55 חלבון במינימום- אולי לא אפקטיבי כמו מוצרי החלב של הבוקר או הבקר של הערב אבל בהחלט ראוי להזכיר את הגרמים האלו בתפריט. |
![]() |
![]() |