|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמובן שלטגן את הביצים.
בביצה "חיה" יש סכנה לסלמונלה זה דבר ראשון, דבר שני הביצה אמנם עוברת דנטורציה, אך זה לא משנה דבר בקשר לערך הביולוגי שלה. דבר נוסף, אל תוותר על החלמון. הוא ממש לא מיותר, זה החלק בביצה שמכיל את כל הרכיבים החיוניים (ויטמינים ומינרלים), בנוסף לכולסטרול כמובן. בהנחה שאתה לא צורך הרבה כולסטרול ממקורות אחרים, עד 2 חלמונים ביום לא צריך להוות בעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר מתחיל
|
ציטוט:
הבנתי, תמיד חשבתי שהחלמון הוא מיותר בגלל הכולסטרול ושאין בו כלום מלבד זאת, טוב לדעת ! עכשיו שאלה שאני מבולבל לגביה, איך אני יכול לדעת כמה חלבון אני צריך לקחת ביום ? אין לי מושג כמה גרם חלבון יש בביצה ובכלל בקטע של המשקלים של אוכל אני לא מבין כלום, יש איזהשהו ממוצע ? (למרות שלא כל הביצים אותו הגודל). אני שוקל 51 (שחיףףף) ואוכל 4 עד 5 (לפעמים גם 6) ארוחות ביום (תפריט מסודר פירטתי בהודעה אחרת) ביניהם פעמים ביום ללא אימון גיינר (פרפקט-3000), וביום של אימון 3 פעמים גיינר. השאלה היא... האם ה-2 ביצים אחרי אימון בכלל מספיקים ? אין לי מושג כמה אני צריך. והאם ביום ללא אימון 2 ביצים יספיקו, כי הבנתי שהשריר למעשה נבנה במנוחה. תודה מראש על התשובות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
צריך רק לשים לב שלא מבשיל את הביצה יתר על המידה ואז באמת מורידים מערכה בכך שהורסים כבר את החלבונים שנמצאים בה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין סיבה לשתות את הביצה לא מבושלת ולהסתכן בבעיות במערכת העיכול מהסלמונלה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |