|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
deadlift should get 200-300 % from bw squat 150-250% from bw bench 100-150% from bw
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואני לא מדבר לחזרה אחת אני מדבר ל-3x5 בחזה הגעתי ל-107.5 בסקוואט ל-130 ושם כבר דרוש ריסט לדעתי ודדליפט 145 הגעתי אבל אימון הבא הייתי עולה.. אז שוב כשאני לוקח את הנתונים שלי אני חושב וגם מרגיש שלבצע בנץ' 3x5x107.5 יותר קשה לי מלמשוך 1x5 דדליפט.. כמובן שאם הייתי ממשיך קדימה אז המשקל של הסקוואט היה עולה וגם של הדדליפט והבנץ' היה עובר עוד כמה ריסטים אז אני מאמין שזה היה מתאזן לפי הנתונים שנתת פחות או יותר.. אבל בסופו של דבר אני חושב שבנץ' יותר מאתגר אותי.. הרבה יותר קשה לי פיזית ופסיכולוגית להרים את המשקל שלי הרגיל בבנץ' + 2.5 קילו מאשר המשקל הרגיל שלי בדדליפט + 2.5 קילו... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
נרשמתי עם 105 קילו של שומן וירדתי 33 קילו עוד לפני שידעתי מזה סקוואט... אחרי התהליך הזה תכנית כמו ss והמילה 6 חזרות לא היו נשמעות טוב בפורום או למאמנים בחדרי כושר אז מן הסתם אחדים האנשים שביצעו את התכנית... לפני כמה חודשים טובים חזרתי מהפסקה גדולה שלא התאמנתי ישר לחיטוב של שלושה חודשים ומיד התחלתי ss רק כדי להקפיץ את המשקלים שלי ולמצות את הכוח ולאחר מכן לעבוד בתכנית שאני יודע שעובדת עליי מניסוי וטעייה שלי.. או בקיצור ולעניין לפני שנה וחצי שנתיים הייתי עושה כמעט אותם משקלים כמו היום ועשיתי ss על מנת לחזור לאותם משקלים... ד"א אני מוזר או משהו ? כאילו מה ההפרש אצלכם בין הדדליפט לסקוואט לבנץ' ושוב אני מדבר על 3x5... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בנץ' 100 | alvaalva | פורום אימוני כוח | 19 | 15-12-10 22:19 |
בנץ' פרס | tomer90 | אימונים | 45 | 15-10-10 17:35 |
בנץ' פרס בגב מוקשת או לא ?! | As-21 | אימונים | 19 | 23-01-10 05:36 |