|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי שנה וחצי ואתה דוגמן .. נערך לאחרונה על ידי שקד21, 25-09-11 בשעה 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה יודע הדיבור הזה של "אם אני אעלה תמונה אתה תגיד שאני מזריק" לא כל כך משכנע... תעלה תמונה, תמחיש לנו קצת את כל התגובות שלך... אתה אומר שיש לך גוף יותר גדול משלו ואתה על 8 אחוז שומן... באמת יהיה נחמד לראות את זה ! אתה יודע זה שבדר"כ מבקשים סרטונים לפני שמדברים על משקלים זה לא אומר שזה לא חל גם על נתוני גוף... לגבי פותח הפוסט, יש פה כל כך הרבה פרמטרים להסתכל עליהם... אי אפשר באמת לתת הערכה לכמה זמן ואפילו לא בערך... אחד יכול להגיד 4 שנים ואחד יכול להגיד שנה וחצי ( כי הוא חי בסרט) לפי דעתי זה משתנה מגוף לגוף להגיע לרמה כזאת יש כאלו שיעשו את זה בקצת זמן ויש כאלו שיקח להם המון זמן להגיע למצב כזה... כמו שאמרתי תלוי בהמון דברים כמובן. (וזה לא אומר שהוא נראה אלוהי או משהו כזה..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בשביל להגיע ל150 גרם חזה עוף אחרי טיגון! כמה אתם שוקלים אותו לפני? | yager4 | תזונה ותוספים | 10 | 01-09-08 16:06 |
איך להגיע לתוצאה כזאת | Dumbo | פיתוח גוף תחרותי | 12 | 03-05-08 23:03 |
אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים? | Ido | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 15-02-08 21:53 |
לכמה אחוזי שומן אני צריך להגיע בשביל קוביות? | yespocket | פיתוח גוף-כללי | 20 | 12-02-08 19:28 |