|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() :\
למה ככה ? אתה רוצה לקבל תגובות עם דימוים של אחותי גם ? לפותח הפוסט מאסה נחמדה אתה די דחוס וזה נותן מראה טוב, לא יודע מה המטרה שלך אבל לדעתי יש מקום לעוד כמה קילו עליך... וכמו שאמרו לך כולם רגליים ממש לא פרופורציונליות עם שאר הגוף.. תשפר מהר !
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קצת הומור לא יזיק בנוסף לפרגון גיבור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אף פעם לא יזיק אפילו יוסיף ! אבל יש הומור ויש לעקוץ.. ושנינו יודעים את ההבדל...
בכל מקרה לא טרגדיה או משהו פשוט אני בטוח שזה לא היה הומור בשבילו לשמוע שיש לו רגליים כמו של אחותך.. מסכים איתי אחי ?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן ,פותח האשכול נראה טוב הכל במקום , בניגוד לתגובה של ג'קאס על הטרפזים לפי דעתי יש טרפזים טובים. אתה לא חייב לעבוד רגליים אינטנסיבי כדי לקבל צורה , גם אם תעשה סקווט קל זה יעשה ת'עבודה .
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
אחוזי שומן | אופיר5 | פיתוח גוף תחרותי | 1 | 13-12-07 17:37 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |
איך אני בודק כמה אחוזי שומן יש לי | sason | תזונה ותוספים | 6 | 08-04-07 20:12 |
שאלה- ריכוז שומן באיזור החזה, הורדת אחוזי שומן ואימונים יעזרו? | IlOA | אימונים | 12 | 02-03-07 07:22 |