|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
נפיחון
|
![]() אהה לא יודע לגבי זה. תראה תפאוורליפטרים האלה. תראה,הוא ישמין בכל זאת רק שריר הוא לא יעלה בטוח אבל אתה יודע צריך לשים גבול להכל. אני לא שמתי גבול כי חיטוב לא מעניין אותי. התחלתי מלב ברירה. אם זה היה תלוי בי הייתי ממשיך כוח. עליתי לאחוז שומן דיי גבוה והכנסתי ביום 5000+ קלוריות. אבל שוב,כל אחד והמטרה שלו. אבל שמע כל העיניין של גנטיקה גם משחקת פה משחק חשוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: שחיף שלא עולה במשקל :-)
עוסק ב:: זנות
חדר כושר: בית הנוער ירושלים
|
![]() ציטוט:
אני יאכל כל דבר לא משנה מה אני הרוב רוצה לעלות רק במסת שריר אבל בימים שאני לא מתאמן בכלל צריך לאכול כמו משוגע?? כי אני לא התאמנתי היום ולדעתי אם אני יאכל עכשיו אני לא יעלה במסת שריר כי לא התאמנתי! היום |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה..דחוף דחוף בקשר לקניה מסלול ריצה של york | mr_boy99 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 05-01-11 20:44 |
שאלה..דחוף דחוף בקשר לקניה מסלול ריצה של york | mr_boy99 | פיתוח גוף-כללי | 1 | 03-01-11 15:48 |
שאלה דחוף|כמה אחוז שומן גבינה צהובה סקנדינבית או עמק?דחוף בבקשה! | Boxster | תזונה ותוספים | 1 | 07-07-08 22:25 |
שאלה דחוף על נהיגה בלי רישיון דחוף רק ממי שיודע | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 24 | 12-03-08 16:30 |
דחוף דחוף דחוף! מה להביא מסין? | 2pac2 | פיתוח גוף-כללי | 18 | 26-09-07 12:33 |