|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה לא טוב בתכנית הזאת ?
Ss לא הולך עם 4 אימוני כדורגל בשבוע מצטער ניסיתי... אם הייתה קורא.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה:
בדבר אחד אתה צודק: SS טוב רק לתקופה של הפגרה (בלי אימונים עם הקבוצה). ועכשיו כבר 13 ביולי זאת אומרת שאם אתה בנוער או נערים א' אתם צריכים כבר להתחיל להתאמן. אז אתה צריך למצוא תכנית אחרת. אני אגיד מעכשיו שלא תצפה- לי אין את הידע להרכיב לך תכנית אבל אני יכול לראות כמה טעויות שרשמת שיכולות לפגוע בך: ביום שישי (שיש משחק בשבת) לא עושים שום כוח, אפילו עם משקל גוף, זה לא אפקטיבי ואתה עובד על עצמך... אתה לא צריך לעשות כל כך הרבה חזרות. אתה לא צריך לעשות כל כך הרבה תרגילים (במיוחד ליד קדמית ![]() זה כל מה שיש לי להגיד. נ.ב. איפה אתה משחק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד שהיה כדורגלן והקפיד להתאמן כמה טיפים: תעבוד חזק על הרגליים, אך לא כרגע. אימוני טרום עונה קשים מאוד, לכן תעבוד מעט על הרגליים חכה לעונה הרגילה ובהדרגה תבנה אימון יציב לרגליים. לגבי פלג גוף עליון הרבה תרגילים פשוטים שלא יתרמו כלל להתקדמות שלך ורק יצרו עומס על הגוף וישרפו קלוריות מיותרות. מה יעזור לך להתאמן על הכתפיים ישירות ולא בתרגיל עקיף כמו מקבילים? כלום! כי אתה מחפש מבנה גוף מסוים המיועד לספורט מסויים.
פלג גוף עליון יספיק לך בנץ', מתח, מקבילים. אתה לא צריך יותר מזה אל תשכח לאיזו מטרה אתה מתאמן אתה חייב להשאר באותו משקל פלוס מינוס בגלל המהירות, יציאה מהקמום וגם הכי חשוב משקל נוסף יפגע לך בסיבולת לב ריאה. בכללי לא ממליץ לך לעבוד עם משקלים גבוהים מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
שמע אתה צודק אנלא אגיד לך שלא כל קילו מרגישים והגוף ניהיה כבד אבל קשה מאוד לשחק במיוחד עכשיו בנוער שאתה משחק עם גדולים ממך כשאתה עם חלק גוף עליון לא מפותח אני משחק מגן שמאלי ככה שצריך הכל מהירות גובה ברוך השם יש חוזק וסיבולת ותאמת אני דיי מרגיש שיפור שהתחלתי דדליפט אולי באמת יש יותר מדי תרגילים לחזה וכתפיים וגב אני יוריד אחד אנלא מבין את הקטע של לא לעבוד עם משקלים גבוהים להפך ככל שהגוף יתרגל ויתחזק מלחץ כבד יותר ככה הוא יהיה יותר חזק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תכנית חדשה שבניתי a,b!! | NO NICK | אימונים | 7 | 04-07-09 22:33 |
תכנית חדשה שבניתי!!! | NO NICK | אימונים | 4 | 14-06-09 19:34 |
תכנית חדשה שבניתי, אשמח לתגובות | INFRA | אימונים | 11 | 27-04-09 23:18 |