|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() פרס זה לא משקל מאוד גבוה ואפשר להוציא מהמעמד של הבנץ'. לגבי סקוואט אין לי פתרון טוב בשביל זו באמת בעיה. יש אצלכם אולי מקבילים?
מתאמן מתחיל זה לאו דווקא שחיף או אחד שהתחיל להתאמן היום. זה מתאמן שיכול להוסיף משקל מאימון לאימון, המטרה של כל אחד זה לשאוף להתקדמות מירבית. המשקלים שלך בסדר גמור, אבל רחוקים ממשקלי סוף תוכנית ממוצעים של ss. מצד שני קשה לי לחשוב על פתרון טוב לסקוואט. לגבי חימום - זה תלוי כמה אתה מרים, אם אתה מרים 40 קילו, אין לך הרבה טווח להתחמם בו, אם אתה מרים 400 קילו, רק החימום יכול לקחת שעה.
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב תודה על העזרה.. עשיתי היום אימון ראשון של. Ss היה סבבה בסך הכל, הסקוואט גמר אותי ומחר נראה לי שאני לא יועיל יותר מדי... בכל אופן הצלחתי להסתדר עם המוט אחרי כמה נפילות של המוט שכמעט רצחו מישהו, אני לוקח את המתקן של המקבילים בשיפוע אחורה ומניח שם את המוט... ניתן לתוכנית הזאת נסיון לחודשיים ככה ואני מקווה שנראה שיפור משמעותי. תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ייעוץ בבחירת תוכנית אימונים + אבקת חלבון | justname | אימונים | 0 | 05-02-11 12:29 |
עזרה בבחירת תוכנית אימונים לחיטוב..... | menahem470 | תזונה ותוספים | 21 | 26-09-10 13:25 |
צריך עזרה בבחירת תוכנית אימונים | menahem_bozaglo | אימונים | 0 | 19-04-10 15:36 |
צריך עזרה בבחירת חייל להמשך בעתודה טכנולוגית | Goldberg | פיתוח גוף-כללי | 2 | 23-01-08 20:13 |
מה זה המחירים האלו? בתור חייל אין לי תקציב לקנות | lol | תזונה ותוספים | 28 | 17-08-07 15:31 |