|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() כתבה יפה , אך באמצע היו יותר מדי מסרים ברורים של פרסום ומסחריות.
בכל אופן , תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אלוף האלופים NAC2012
כללי:: מר ישראל נאבבה 2009 עד 82 ק"ג,אלוף האלופים NAC 2012מר ישראל NAC 2011 מעל 175 ס''מ
עוסק ב:: מזכיר NAC ISRAEL
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
למה פראנויה הזאת?לא רוצה,לא יכול-אל תקנה,אף אחד לא מנסה "לדפוק" אותך. אני אישית שנמאס לי מהטעם של חלבון או חטיף חלבון או שאם אני בכלל מחפש לחדש משהו בעזרת תוספי מזון-את מי שאני ישאל? אופציות- ילדים טמבלים בfxp,מוכרים בחנות /ספקים או בחברי לתחום. מי ייתן לי תשובה קנה ומקצועית אתה חושב?
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כוונתי למסרים ברורים הייתה ל" החלבון שאני הכי אוהב , הבן אדם שאיתו הגעתי לשייפ הכי טוב " לבחור שצבע אותו עם צבע גוף מסוג _____ , או במאמר מתחרה עשו ראיון עם וורה והיא אמרה.. ארוחת ביניים שלי היינה חטיף חלבון מסוג Oh-Yeah על בסיס יומי , נכתב בצורה כל כך ברורה ושקופה שזה היה מגעיל לעיניים. ואומר לך את האמת , נשמע רע שבכתבה על חיטוב ממליצים על... (פרט לחלבון שזה חובה) BCAA + גלוטמין + חלבון רגיל + חלבון קזאיני + + + + + + ועוד ועוד ועוד מוצרים מבית זה. כשזה יכול להגמר באפ**** וקפאין ונגמר הסיפור. בכל אופן , מכבד אותכם - מכבד אותך מכבד את ניגרי שעושה עבודה נפלאה אין ספק כתבות מעניינות ועשירות , אבל חבר'ה - לפעמים פחות פרסום והפצה יכולים לעשות את העבודה. בהמון אהבה והערכה , אייל. נערך לאחרונה על ידי Jack3D, 30-06-11 בשעה 00:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בלעדי: ראיון ראשון עם מאור זרזד אחרי אליפות העולם 2010 | ניגרי ענק | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 14-12-10 10:42 |
אליפות אירופה | אלון בן שחר | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 06-03-08 00:34 |