ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   המופע של סטיב: ראיון ראשון עם סטיבן בדגר אחרי אליפות אירופה (https://israelbody.com/showthread.php?t=72390)

zivgin 29-06-11 06:06

המופע של סטיב: ראיון ראשון עם סטיבן בדגר אחרי אליפות אירופה

ראיון חדש באתר פרי אביב "ניגרי ענק" עומר.
אביב - אתה עושה עבודת קודש!

המופע של סטיב: ראיון ראשון עם סטיבן בדגר אחרי אליפות אירופה

:sbb3:

אמרון 29-06-11 09:17

יפה מאד כתבה יפה של אביב כמו תמיד וסטיבן בחור ממש נחמד

Jack3D 29-06-11 10:31

כתבה יפה , אך באמצע היו יותר מדי מסרים ברורים של פרסום ומסחריות.

בכל אופן , תודה.

KALINA 29-06-11 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jack3d (הודעה 1102114)
כתבה יפה , אך באמצע היו יותר מדי מסרים ברורים של פרסום ומסחריות.

בכל אופן , תודה.

בזכות המסרים האלו ספורטאים יכולים להתכונן לתחרויות.למה קטלר יכול לדבר על זה ובאבג'ר לא?
למה פראנויה הזאת?לא רוצה,לא יכול-אל תקנה,אף אחד לא מנסה "לדפוק" אותך.
אני אישית שנמאס לי מהטעם של חלבון או חטיף חלבון או שאם אני בכלל מחפש לחדש משהו בעזרת תוספי מזון-את מי שאני ישאל? אופציות- ילדים טמבלים בfxp,מוכרים בחנות /ספקים או בחברי לתחום. מי ייתן לי תשובה קנה ומקצועית אתה חושב?

ניגרי ענק 29-06-11 15:40

אנטון, כל מילה בניין אחי.
מה עוד שזה אמת: סטיבן באמת קונה אצל גיל.

אמרון 29-06-11 16:47

אביב מה עם איזה כתבת מוטיבציה ככה הרבה זמן לא הבאתה לנו איזה כתבה טובה ככה

ניגרי ענק 29-06-11 16:50

יש עוד הרבה דברים בקנה ישראל, וגם כמה הפתעות - ראיונות עם ספורטאים שלא נחשפו עד עכשיו. סבלנות אחי, הרעיון הוא לטפטף כל הזמן חומר - ולשמור על עניין. לא לתת הכל בבת אחת.

אמרון 29-06-11 16:57

סומך עלייך אחי ואמרתי לך הכתבות שלך תמיד עוזרות ומחזקות

ניגרי ענק 29-06-11 17:35

טוב שיש מי שמעריך.
האתר מעניק חשיפה חסרת תקדים למפתחי גוף ישראלים, זה דבר חשוב מאין כמותו.

hachem-01 29-06-11 18:14

אני וגיל חברים טובים וסטיבן גם התחרה מולי פעמיים בהתחלה שלי...הוא בחור דבש באמת בחור טוב שמפרגן לכולם לכן אני שמח שהכרתי בינו לבין גיל ואני אומר לכם גיל הביא אותו לשייפ מעולה .אחלה כתבה סודני אההה ניגרי חחח

Roy. 29-06-11 21:13

תודה רבה אני אקרא את הכתבה

אמרון 29-06-11 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 1102208)
אני וגיל חברים טובים וסטיבן גם התחרה מולי פעמיים בהתחלה שלי...הוא בחור דבש באמת בחור טוב שמפרגן לכולם לכן אני שמח שהכרתי בינו לבין גיל ואני אומר לכם גיל הביא אותו לשייפ מעולה .אחלה כתבה סודני אההה ניגרי חחח

האשם ברוך שובך איפה נעלמתה מהפורום

hachem-01 29-06-11 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1102305)
האשם ברוך שובך איפה נעלמתה מהפורום

תודה אחי ..האמת לא נעלמתי אני צופה וקורא כל מה שהולך.... חוץ מבודדים בפורום הזה לא שווים האמת להתייחס אליהם שיבורכו..
חוצמזה אחי אני מנהל כידוע לך חיי משפחה די סוערים (5 ילדים :):):):))וגם עבודה ככה שאי לי ממש זמן להגיב ....אני מקווה שתהייה מוכן לתחרות השנה ומאחל לך בהצלחה לך ולכל המתחרים ..הפעם אני אהיה ביציע...

Jack3D 30-06-11 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי KALINA (הודעה 1102145)
בזכות המסרים האלו ספורטאים יכולים להתכונן לתחרויות.למה קטלר יכול לדבר על זה ובאבג'ר לא?
למה פראנויה הזאת?לא רוצה,לא יכול-אל תקנה,אף אחד לא מנסה "לדפוק" אותך.
אני אישית שנמאס לי מהטעם של חלבון או חטיף חלבון או שאם אני בכלל מחפש לחדש משהו בעזרת תוספי מזון-את מי שאני ישאל? אופציות- ילדים טמבלים בfxp,מוכרים בחנות /ספקים או בחברי לתחום. מי ייתן לי תשובה קנה ומקצועית אתה חושב?

כוונתי למסרים ברורים הייתה ל" החלבון שאני הכי אוהב , הבן אדם שאיתו הגעתי לשייפ הכי טוב "
לבחור שצבע אותו עם צבע גוף מסוג _____ , או במאמר מתחרה עשו ראיון עם וורה והיא אמרה.. ארוחת ביניים שלי היינה חטיף חלבון מסוג Oh-Yeah על בסיס יומי , נכתב בצורה כל כך ברורה ושקופה שזה היה מגעיל לעיניים.

ואומר לך את האמת , נשמע רע שבכתבה על חיטוב ממליצים על... (פרט לחלבון שזה חובה)

BCAA + גלוטמין + חלבון רגיל + חלבון קזאיני + + + + + + ועוד ועוד ועוד מוצרים מבית זה.

כשזה יכול להגמר באפ**** וקפאין ונגמר הסיפור.

בכל אופן , מכבד אותכם - מכבד אותך מכבד את ניגרי שעושה עבודה נפלאה אין ספק כתבות מעניינות ועשירות , אבל חבר'ה - לפעמים פחות פרסום והפצה יכולים לעשות את העבודה.

בהמון אהבה והערכה , אייל.

אמרון 30-06-11 00:37

מה פרסום הבן אדם אומר באיזה תוספים הוא משתמש יש הרבה אנשים שזה מעניין אותם לא טוב לך אתה תקנה מה שאתה רוצה

Jack3D 30-06-11 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1102338)
מה פרסום הבן אדם אומר באיזה תוספים הוא משתמש יש הרבה אנשים שזה מעניין אותם לא טוב לך אתה תקנה מה שאתה רוצה

אמרון נשמה , ביקשתי לא לקבל על זה תגובה או וויכוח כי אין לי סבלנות אמרתי פשוט את דעתי.

דעתך היא כזאתי ודעתי היא כזאתי - וזה מקובל מכל הפינות.

- מתי אתה מעלה תמונות עדכניות אם כבר מדברים?

אמרון 30-06-11 00:41

עוד 7 וחצי שבועות יש תחרות זה יותר טוב מתמונות לא?

Jack3D 30-06-11 01:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1102340)
עוד 7 וחצי שבועות יש תחרות זה יותר טוב מתמונות לא?

טוב את התחרות אראה כבר באתר לצערי , אפשר לשחרר לנו תמונה של שייפ עכשווי זה יהיה בסדר;)

Scylla 30-06-11 04:00

אמרון בסדר אל תדאג לו... :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ