|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
נפיחון
|
![]() יאיר קיבלתה התגלות o:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם אפשר אני יסכם לכם את זה xd :
1.אינגקס גליקמי לא קשור לעליה במשקל גם אם אתה מוצצזינמורף 2.אכילה מרובה של פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוהה יכול לתרום לסוכרת,אבל תרומה ממש ממש קטנה ,הרוב פה הוא גנטי וגם בן אדם שמתאמן אין לו מה לחשוב על זה... 3.אינדקס גליקמי יכול להשפיע על רעב ,אבל כשמכניסים 4-5 קלוריות לא חושב זה יעשה הבדל גדול 4.בהעמסת פחמימות יש משחק עם האינדקס ,כשעושים העמסה יומיים יום ראשון מומלץ אינדקס גבוהה ביום השני אינדקס נמוך יותר סימוכין: Ynet fxp |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() עברתי על האשכול בזריזות ובחוסר ריכוז בגלל השעה ובגלל שהלילה שתיתי קצת..בכל אופן ניסיתי להבין על מה הבלאגן פה, אז הנה תוכנית שאני בדיוק רואה עכשיו בפעם השלישית, ושואב כל מה שאני יכול ממנה ,מלאה ידע ושבירת מתוסים בנושא תזונה, שומנים, פחמימות ,אינסולין, לחם מלא, ושאר הירקות..
http://yes.walla.co.il/?w=/7802/1393622 לא פעם ראשונה בפורום..אבל תמיד טוב לרענן בחומר טוב..אם זה מועיל לדיון כאן ,תשכילו..מי שצריך..
![]() |
#25 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() דימון אני נוטה להקשיב ולהאמין לדעות / עובדות שאתה מציג כי אני יודע שאתה בין היחידים שבאמת מגבה את המידע שלך במחקרים וכו'
אתה טוען שאין הבדל בהשמנה בין אינדקס גבוה ונמוך, לעומת זאת (תקן אותי אם אני טועה) בדר"כ פחמימות / סוכר / אנרגיה שלא מנוצלת הופכת למאגרי שומן / נוזלים / גליקוגן, עכשיו ברגע שאתה נותן לגוף "במכה" הרבה ומהר, אז קשה לו לנצל, לעומת באופן מתון לאורך היום, אני צודק? ומה שאמרת לגבי השמנה נצא מנק' הנחה שאתה צודק וקלוריה שווה קלוריה, תסכים איתי שיש חשיבות לתחושת השובע שחיטה מלאה נותנת בכל הנוגע להשמנה, הרי מי שלא רעב לא אוכל מי שלא אוכל לא משמין... ולגבי הדילמה איזה סוג לחם לקחת, הכל תלוי מה המטרה שלך, חיטוב / מאסה, מה אתה אוכל בשאר היום וכד' לחם לבן הרבה יותר זול, לחם קל לא משביע כמו לחם רגיל, ועולה אותו דבר, לחם מלא יחסית יקר ולא מכיל פחות קלוריות מלחם לבן. שים לב שיש המון שקרים במיוחד "לחם שחור" או "לחם כפרי". עדיף ללכת על אריזה סגורה של מותג מוכר. שים לב שיש לחם לבן רגיל וקל, יש לחם מחיטה מלא רגיל וקל, זה שהוא חיטה מלא לא אומר שהוא קל זה שהוא קל לא אומר שהוא מחיטה מלאה וכאלה... לחם דגנים לא אומר שהוא לבן / כפרי / שחור / אפור / חיטה מלאה... צריך לשים לב אבל במותגים בסופר כתוב בפירוש וקשה לטעות. במאפיות משתמשים בשמות יותר "מפתים" כדי למשוך אותך לאכול לחם טעים אבל לא בטוח מזין באותה מידה.
![]() |
#26 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
נפיחון
|
![]() מסקנה מכל הדיון הזה:
xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() Skylla
ההבדל הוא : גליקמי גבוה-יקפיץ אינסולין ופרק זמן קצר והרבה גליקמי נמוך-קצת אינסולין לאורך יותר זמן אך בשניהם כמות האינסולין תיהיה שווה,כי הכמות תלויה בכמות הפחמימה,ובבן אדם בריא היא תיהיה מספיקה תמיד... עכשיו לגליקוגן יש קצב סינטוז גליקוגן,אני לא סגור על הקצב במצב נורמלי(ולא חיטוב דל פחמימה נגיד),אבל שוב gi לא ישנה פה אלה הכמות,זה משנה בחיטוב יותר ,שמאגרי גליקוגן מרוקנים, אז נמצא שיש העדפה ביום הראשון לgi גבוהה ,בשני לנמוך...הקצב שם יורד וממליצים להכניס פחמימות כל 3 שעות,למרות שגם כשלא שמרו על זה התוצאה לא השתנתה.. בכל מקרה בכל מסה או חיטוב לא צריך להתייחס לgi בהקשר של עלייה במשקל,וכל מה שאומרים לא לאכול פחמימות לא מורכבות וכל זה ,או ששגוי או שהכוונה מאחורי הדברים היא שאנשים לא ידחפו בגלל זה יותר אוכל כי הפחמימות האלה פחות משביעות...כאן אתה צודק מה שכן אם לאכול לאורך זמן הרבה פחמימה במיוחד עם gi גבוהה, ולא להתאמן ,ולהשמין וגנים מתאימים-יצרת נוסחא מושלמת לסכרת... אבל בן אדם רגיל ,שמתאמן ,אין לו צורך לחשוב על סכרת כלכך,כי אימונים מעלים רגישות לאינסולין וכך מונעים תנגודת אינסולין(סוכרת 2)... אני אומר לך את זה אחרי שראיתי מחקרים בנושא שאומרים שלgi אין שום השפעה על עלייה\ירידה במשקל. לגבי האורז,במלא יש ויטמינים ומינרלים ,סיבים,אז הוא יותר מומלץ אבל אם אתה משלים את הדברים האלה ממקום אחר אז אפשר לוותר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() איפה הוא רשם שזה עוזר לבילדרים? הוא רשם שזה עוזר לספורטאים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() אז זה עוזר לבילדרים או לא יא פתית מפגר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() עזוב נו הוא מנסה להתחכם כמו ילד מפגר
חייזר אם צריך להסביר לך למה רמות אנרגיה יציבות במהלך היום הן חשובות אז לך תקרא מאמרים ואז תגיב פה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ההחלטה שלך שאינדקס גליקמי נמוך יגרום לרמות אנרגיה יציבות במהלך היום זה החלטה שלא יודע מאיפה הבאת אותה אבל היא בטח לא מבוססת על כלום חוץ משמועות של בילדרים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() וואוו אחי כמה ידע נשפך ממך, מאיפה אתה משיג את כל הידע הנשגב הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]() הכל בכיף אחי
עובדים |
![]() |
![]() |
![]() |