|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלב לא בא בחשבון (לקטוז), אוראו גם לא (צ'יט מסריח), אגוזי מלך יהיה לי סיוט לאכול
next |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
ב.אוריו זה לא ציט {אתה חמור אם אתה חושב לעלות נקי במאסה בלי טיפת אחוזי שומן ואני מרחם עלייך שאתה חושב ככה}. ג.אתה עוד אידיוט שחושב שגיינר זה אבקת קסמים שבפוף תעשה אותך ענק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני השתמשתי במלא גיינרים בחיי.. אין לי איך לספור אותם ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
א. אני משתמש בחלב דל לקטוז אבל כמויות גדולות באופן קבוע יעשו לי גזים\שלשולים\כאבי בטן ומה לא ב. אני יודע שעולים גם בשומן וזה לא אפשרי רק בשריר.. אני שחיף אין לי בעיה עם שומן פשוט לאכול אוראו כחלק מהתפריט לא נראה לי לעניין בכלל ג. ממש לא. זה רק מוסיף ערכים טובים לתפריט! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|העמסת פחמימות בחטוב דל פחמימות | nir78910 | אימונים | 0 | 22-06-11 16:36 |
מחפש גיינר למסה בפעם השניה בלי יותר מדי פחמימות, מה ממליצים? | skitz125 | תזונה ותוספים | 2 | 01-01-10 20:11 |
שאלה-העמסת פחמימות ודילול פחמימות | בר728 | תזונה ותוספים | 16 | 24-06-09 14:12 |
איך אני יודע כמה פחמימות להכניס בהעמסת פחמימות ? | שובי דובי | תזונה ותוספים | 8 | 20-04-09 14:59 |
אוקיי, הבטחתי תמונות יותר נורמאליות.. קבלו :] | shaytaub | גלריות הגולשים | 42 | 31-07-08 20:21 |