![]() |
גיינר עם פחמימות נורמאליות
אהלן
גיליתי אני אוכל יותר מידי "לחם פרוס שחור" של אנג'ל כלומר אינדקס גליקמי מסריח (רשום קמח חיטה כהה - מה זה אומר?) ובנוסף אני מעוניין בגיינר אז אני צריך שהוא לא יהיה עם אינדקס גליקמי גבוה אני שוקל 71+- עם אחוז שומך די נמוך (9~10) על 1.75 הבנתי שהפרפקט 3000 מכיל מלטודקסטרין שאולי זאת פחמימה מורכבת אבל יש לה ערך גליקמי גבוה (105 לעומת 100 של סוכר לבן) אני מחפש גיינר שבאמת יהיה כמו שצריך כי פחמימה פשוטה / מלטודקסטרין לא בעיה להכניס תודה רבה ושיהיה אחלה סופ"ש |
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=100&Page=1
מאקרו פרו של סיינטרקס אמור להתאים לך |
די יקר, לא? או שכל האיכותיים במחיר הזה?
|
יקר אבל איכותי.
אם אתה כבר קונה כדאי לך את המבצע זוגות זה יותר משתלם וגם ה 2.5 קילו לא להרבה זמן. |
גיינר זה לא משתלם....אבל בגיזרת הגיינרנים הוא הכי משתלם ממה שזכור לי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כלכלית זה קצת כבד לאנשים עיוני |
מה משתלם בו? גם הוא כמו כל האחרים יגמר לך פחות מחודש. קנה אבקת חלבון ותעשה גיינר משל עצמך..
|
ציטוט:
|
יש סיבות למה לקנות גיינר ויש סיבות למה לא... שכל אחד יעשה את השיקולים שלו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא תמיד צריך גיינר רק שצריך לתת קיק או להשלים. |
ציטוט:
|
שמע לא חסר מאכלים אתירי קלוריות. כמו:אגוזי מלך,חלב,אוריו {כן כן (:} וכו'.
|
חלב לא בא בחשבון (לקטוז), אוראו גם לא (צ'יט מסריח), אגוזי מלך יהיה לי סיוט לאכול
next |
ציטוט:
ב.אוריו זה לא ציט {אתה חמור אם אתה חושב לעלות נקי במאסה בלי טיפת אחוזי שומן ואני מרחם עלייך שאתה חושב ככה}. ג.אתה עוד אידיוט שחושב שגיינר זה אבקת קסמים שבפוף תעשה אותך ענק. |
ציטוט:
אני השתמשתי במלא גיינרים בחיי.. אין לי איך לספור אותם :) |
כמו שאמרתי אחי. אתה יכול להכין גיינר מאבקת חלבון,הרבה יותר משלם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
א. אני משתמש בחלב דל לקטוז אבל כמויות גדולות באופן קבוע יעשו לי גזים\שלשולים\כאבי בטן ומה לא ב. אני יודע שעולים גם בשומן וזה לא אפשרי רק בשריר.. אני שחיף אין לי בעיה עם שומן פשוט לאכול אוראו כחלק מהתפריט לא נראה לי לעניין בכלל ג. ממש לא. זה רק מוסיף ערכים טובים לתפריט! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ