|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() "פסיכופט", כדאי שתנמיך ציפיות כי אתה סתם תתאכזב. עוד לא עברו 3 שבועות ואתה כבר מחכה לס"מ הבא, זה לא עובד ככה. רוב המתאמנים שנתקלתי בהם, מחכים כמה חודשים טובים לס"מ עלוב ביד והם גם לא מתאמנים ותיקים במיוחד.
לדעתי תוכנית מחולקת ל- AB תהיה טובה מאוד. למרות שאני לא מנוסה בתוכניות חלוקה כמו ABCD כאלה, אני לא מעריץ נלהב שלהן. ניסיתי כשבועיים לעבוד ככה (עד שפרצה המלחמה ונאלצתי להפסיק) וזה פשוט בלתי אפשרי לעשות מעקב נכון אחר התקדמות המשקלים. אני אישית ממש לא אהבתי. פשוט יותר מידי סטים באים על חשבון אימון אינטנסיבי של מס' סטים מצומצם ונכון. ככה אני מרגיש בכל אופן, יכול להיות שלמישהו אחר ההרגשה היא בדיוק הפוכה. ציטוט:
המלצתי אליך, תנסה לקחת קריאטין מונו עם העמסה של שבוע, 20 גרם כל יום. תדאג לשתות הרבה מים, ולא רק בגלל עניין ההתיבשות, אלא בעיקר בגלל שמים הם חלק בלתי נפרד מתזונה נכונה ומהתהליכים המטבוליים שקשורים בין היתר לגדילה. אתה יכול גם לקחת שבוע מנוחה מהאימונים לפני הקריאטין כדי לפתוח מין דף חדש שכזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
בקשר להעמסה, בוא תראה הבדלים בין 2 סייקלים שונים שעשיתי עם אותו קריאטין בדיוק, של צ'מפיון, אפילו מאותה הקופסה: סייקל 1# 5 גרם כל יום למשך 30 יום תפריט - 3500 - 3700 קלוריות תוכנית אימון - 4 אימונים בשבוע בחלוקה ל- 2 (A ![]() עלייה במשקל - כלום. אפילו לא הצטברות נוזלים, פשוט כלום. סייקל 2# שבוע העמסה עם 20 גרם כל יום שבוע שני 10 גרם שבועיים שאחרי - 5 גרם כל יום תפריט - 2500 קלוריות תוכנית אימון - 3 אימונים בשבוע Full Body עלייה במשקל ובהיקפים - 4 קילו, ס"מ וחצי ביד, 2 ס"מ בתיאומים. אז אני יודע שהמחקרים אומרים אחרת, אבל התוצאות אצלי מדברות בעד עצמן. אני מתכוון עוד שבועיים לקחת שוב פעם עם העמסה ואני מקווה לא לגלות שטעיתי. אם אני אראה שוב פעם תוצאות חיוביות, אין ספק מבחינתי שהעמסה היא חובה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מה עוד לקחת שם חוץ מהקריאטין?
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני מחליט לתת צ'אנס לab עוד חודש בערך...
בינתיים הכנתי לי תוכנית Abc לא רעה, בערך 4 פעמים בשבוע Ab אני עושה Axbxaxb, מה אתם אומרים ? עדיף לעשות Abxabxx ? תודה !
![]() |
#7 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |