|
פורום אימוני כוח אימוני כוח הם תורה שלמה, איך לעשות את זה נכון, להשאר בחיים ובאמת לראות תוצאות. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בואנה מיכאל אני ב12 הגעתי עבדתי כמו גדול עד 19:00 איך לא ראית אותי אם היית
בכל מקרה אם יהיו לך שבועיים ניסיון תבוא נראה אותך יותר ונעשה ביחד דרופ סטים לחזה כמו כל זוג בילדרים גאה, תגיש לי אני אגיש לך הכל למען ההקרבה וההתקרבות אל המטרה
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיפשתי אותך ואת איגור לא ראיתי...איך היית לבוש?
פמפמתי ביספס ב12 איזה רבע שעה בפינה שם ואז חבר שלי עשה בטן במכונה :d :d בונה איזה ליצנות אצלכם ששאלתי אם יש חגורה ושרשרת לחבר משקל למתח ,לקח למדריכה כמה זמן להבין על מה אני מדבר ואז היא הביא לי תדבר הזה שכוסיות עושות איתו רגליים, אבל בסדר עשה תעבודה מחר אני כניראה בא אחרי הצהוריים לעשות חזרות שליליות לחזה עם רגליים על הספסל חבל הבנץ' צר ומעפן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה דעתכם על איגור שפבלוב | Shauder | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 22-03-08 12:48 |
איזה גיבור על אתם? | DarkGulis | פיתוח גוף-כללי | 30 | 16-02-08 17:07 |
כאבים בטבור התחתון | Dino Psaras | פציעות ספורט | 4 | 15-12-07 03:51 |
עבמ"ים בכדור הארץ | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 21 | 15-11-07 00:07 |