|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.thesuperheroquiz.com/
לי יצא סופרמן:You are mild-mannered, good, strong and you love to help others ![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אני סופרמן.
אוף עניתי תשובות של סונגוקו בכוונה בסוך הוא בכלל לא אפשרות חחחח
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח 80 אחוז פלאש ו75 סופרמן
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() You are BatmanBatman
-------------------------------------------------------------------------------- 80% Hulk -------------------------------------------------------------------------------- 80% Iron Man -------------------------------------------------------------------------------- 80% Spider-Man -------------------------------------------------------------------------------- 60% Wonder Woman -------------------------------------------------------------------------------- 60% Green Lantern -------------------------------------------------------------------------------- 60% Catwoman -------------------------------------------------------------------------------- 40% Superman -------------------------------------------------------------------------------- 20% Supergirl -------------------------------------------------------------------------------- 20% Robin -------------------------------------------------------------------------------- 20% The Flash -------------------------------------------------------------------------------- 0% You are dark, love gadgets and have vowed to help the innocent not suffer the pain you have endured |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() You are The Flash
Fast, athletic and flirtatious. ![]() The Flash 90% Spider-Man 75% Robin 65% Wonder Woman 60% Green Lantern 55% Iron Man 50% Superman 45% Hulk 40% Supergirl 35% Catwoman 30% Batman 30%
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() חח לא יודע מה זה בכלל אבל 90% ו 80% האלק |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה רובין אתה הביי'ץ של באטמן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() V00T
Your results: You are Iron Man ![]() Inventor. Businessman. Genius |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לי The Hulk, בטח בגלל שאני LONER שאוהב לבנות דברים...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() You are intelligent, witty,
a bit geeky and have great power and responsibility. באסה אבל לא נורא גם הוא חזק מאוד. Spider-Man 75% Superman 70% Robin 60% Catwoman 60% Iron Man 55% Hulk 50% Green Lantern 50% Batman 45% The Flash 45% Supergirl 35% Wonder Woman 25%
![]() |
#13 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() You are Green Lantern
![]() Hot-headed. You have strong will power and a good imagination |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() Green Lantern
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() 85 Superman
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יצא הזה הירוק הזה... אוף רציתי ספיידרמן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() מוהאהאהאהא
יצאתי פלאש
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() Green Lantern
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יצא לי The Flash
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() Your results:
You are Spider-Man Spider-Man80% Iron Man75% Superman70 %The Flash70 %Supergirl66% Wonder Woman61% Hulk60% Green Lantern60% Robin53%Catwoman50% Batman35% You are intelligent, witty, a bit geeky and have great power and responsibility. ![]() |
![]() |
![]() |