|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
היום היה מתיש וכל הזמן הייתי צמא, אני פשוט אביא בקבוק למכון ואני אדאג לשתות כמויות מדודות שאני לא אתייבש.(כרגע יש לי כאבי ראש כנראה בגלל שלא שתיתי מספיק). מה דעתך על: A-חזה כתפיים ויד קידמית B-גב יד אחורית ורגליים ? כל טיפ יתקבל בברכה.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרת אם תתאמן יום-יום היד האחורית שלך עוד תהיה עייפה מאתמול מהאימון חזה כתפיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() gman יום אח"כ זה לא מורגש, האחורית עובדת בחזה אבל לא בצורה אינטנסיבית - משמע ההתאוששות של השריר מהיר מאוד!, ברגע שאתה מוסיף את האחורית לאותו אימון של החזה זה נהיה מורגש וכשאתה מגיע לתרגילים של האחורית אחרי חזה אתה לא ממצה את כל הכוח של השריר כי הוא כבר פגוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון..התגנדש לך עם אימון חזה בכל מקרה אתה עושה אימון AB יש לך מנוחה אך ורק שלך יומים שלושה~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
PCGUNMAN, אני אוותר על ההרעיון תודה בכל מקרה. אני ממש הרגשתי מוטש אני לא יכולתי לעבוד יד אחורית וכל הפה שלי היה רוק מגעיל מצמא זה היה ממש כמו ריר. בין תרגיל לתרגיל ובין איברים אני נח 3-5 דקות, היום הלכתי ישר למזרון בבאגף של התרגילי בט ושמתי ראש להרגע חחח, זה לא כל כך עזר האמת הייתי מוטש... טוב אני יוצא לראות את החברה... אני אגיב מאוחר יותר בלילה..
![]() |