|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זהו הפסקתם להגיב..?
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() הטרייספס עובד 3 ימים ברצף ורק אז נח.
הרבה מידי סטים. תגוון בטווחי חזרות. תוכנית לא טובה, תלמד ותכין תוכנית או שתשלם למישהו שיכין לך.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
כל המדור הקדמי של הזרוע עושה כפיפה , המדור האחורי עושה פשיטה. הם לא עובדים במקביל , בטח שלא בצורה עצימה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפשר לארגן אבל מלא תתנועות שהם יעבדו שניהם, אבל לא באותו זמן בחיים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() בכל זאת היד עובדת.. זה לא שחור על גבי לבן כמו שאתם אומרים..
![]() |
![]() |
#27 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא , היא לא עובדת. כן , זה כן שחור על גבי לבן. אתה מוזמן לפתוח Clinically oriented anatomy , גרסה 5 , של Moore. תקרא על הפעולות של השרירים ותבין לבד שהם לא עובדים ביחד. הגג שיכול להיות זה שהשריר השני קצת ייצב בתנועות מסויימות , אבל בטח שהוא לא ישתתף באופן פעיל בתנועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה עם תנועות כמו משיכה? הטרייספס לא מכווץ איזומטרית בדדליפט או בחתירות?
![]() |
#29 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני מדבר על בייספס וטרייספס , לא על כל תנועה באשר היא. דברים אחרים צריכים לבחון לגופם..
בחתירות ספציפית אגב אני יכול לחשוב על תרומה של הראש הארוך של הטרייספס כיוון שיש hyperextension בכתף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
זה שהוא לא ישתתף באופן פעיל בתנועה כמו שאמרת זה מובן מאילו, כן גם לי אם אתה שואל.. אני מדבר על זה שהוא מייצב והוא עדיין מכבל איזה שהו גירוי זה כל מה שאני בא לומר, סך הכל הוא לא השריר הפעיל אבל עדיין הוא לא מקבל מנוחה מוחלטת.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() לא מספיק גירוי בשביל להפריע להתאוששות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
מה שאני רוצה לומר זה שעדיף לעבוד על הטריי באותו אימון או כמה ימים אחרי ולא יום אחרי אימון חזה.. אתה סטית קצת מהנושא אל תשכח שהוא אמר שהוא עושה שכיבות שמיחה באימון חזה שלו...
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אני לא מדבר על חזה וטרייספס , אני דברתי על הקטע של היד קדמית ויד אחורית. אני אישית מאמן חזה עם יד אחורית , יותר נח לי , אבל כל עוד יש התקדמות ואין בעיה להתאושש מאימון לאימון זה אפשרי בנפרד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
אני בכל אופן מאמן חזה בנפרד ולפעמים מוסיף בטן, יד אחורית כלולה אצלי באימון ידיים וכתפיים אז ככה שזה לא מתנגש לי אחד בשני, בין שני האימונים אני משתדל להוסיף אימון של פלג גוף תחתון או לתת מנוחה מוחלטת..
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
אתה עושה כפיפות עם כבלים, ואתה מחזיק 2 רצועות, אחת מלמעלה אחת מלמטה, ואז כשאתה מעלה את היד הביי עובד וכשאתה מוריד ל"מנוחה" כביכול, אתה עובד על הגוף שלך בעצם, ואומר לו, לא ולא! אתה לא נח! ובום דוחף למטה עם הטריי. נמרוד לך תעשה חיטוב ותגיד דברים מטומטמים. קיצר, משה מה דעתך? idan, גלעד, עומר, איתי, עומרי , עזרתכם.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Only the Strong Shall Survive I'm not a quitter. It's like a dog. You can kick a dog so long and it will do two things. It's either gonna roll over and die... or it's gonna bite you and attack you. And I'm the kind of person who's the type of a dog who would bite back . Mike Katz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היד האחורית מסכנה תיהיה במצוקה מסכנה לא תגדל ולא נעליים, זה טירוף... גם התוכנית גרועה בלי קשר, חלוקה גרועה ותוכנית גרועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
|
![]() **************
![]() |
![]() |