![]() |
תוכנית אימונים חדשה - דעתכם.
עוד שבועיים אני חוזר להתאמן אחרי הניתוח (אני כבר 3 שבועות לא מתאמן ואני משתגע)
קיצר רציתי לשנות כיוון, עד עכשיו עבדתי באיזור ה12 חזרות *3-4 סטים ובא לי לנסות משהו חדש, 5-6 חזרות * 5 סטים תוכנית Abcx המטרה, בתרגילים שהם עם משקל גוף כל 8 אימונים להוסיף עוד 1 או 5 (מתח ושכיבות שמיכה בהתאמה) למקבילים להוסיף 5 קילו, ולמכשירים שהם עם משקולות / כבלים, מכשירים שכל יד בודדת (דאמבלים כבלים) להוסיף 2-2.5 קילו או פלטה מכשירים ששתי הידיים ביחד, 10 קילו (5 כל צד, כי בדרך כלל זה מפעיל גם יותר שרירים בוא זמנית) A חזה ובייספס 15*5 שכיבות סמיכה על האגרופים רחב 5*5 פרפר כבלים 5*5 לחיצה דאמבלים 5*5 לחיצה במוט 5*5 כבלים בייספס ישיבה בכיסא של מוט W (נזיר משהו אנערף) 5*5 דאמבלים כשאני שוכב בספה של לחיצת חזה שיפוע חיובי, מרפקים מאונכים לרצפה 5*5 מוט דאבליו (3 סטים אחיזה צמודה, סט אמצעית, סט רחבה) הערות : דאמבלים ומוט בחזה, בשיפועים שונים B רגליים טרייפס ובטן 5*5 סקוואט 5*5 לחיצת רגליים 5*5 לג אקסטנשיון 5*5 לג קורל 5*2 תאומים 5*5 מקבילים 5*5 פשיטה בכבל 5*5 הרמה מאחורי הראש (אין לי מושג איך קוראים לזה) 5*10 מכשיר קקי לבטן עם משקל הערות : אני סקסי מאדקר פאקר C גב וכתפיים 5*5 פולאוובר 2*5 פולי רחב לפנים 2*5 פולי צמוד לפנים 2*5 חתירה במכונה אחיזה צמודה 2*5 חתירה במכונה אחיזה רחבה 3*5 לחיצת כתפיים דאמבלים 2*5 לחיצת כתפיים בסמית' 5*5 הרחבה לצדדים 5*5 פרפר קקי הפוך הערות : גם היום אני סקסי אבל סיסטר פאקר. מה דעתכם? |
לדעתי זה עצים מידי, אבל אם אתה מרגיש שאתה מוכן לזה אז לך על זה.
רק לא הבנתי, צד ימין זה החזרות או הסטים? כי פעם יש לך 15 שאני מאמין שזה חזרות בשכיבות שמיכה, ופעם יש לך 2 בלחיצת דאמבלים כתפיים שאני מאמין שזה סטים.. ד"א מה היה הניתוח? אם אפשר לדעת.. |
כל מה שהוא פחות זה הסטים :)
עד עכשיו עשיתי תוכנית דומה רק עם 3-4*12 פחות או יותר.. ואני גדל ומתחזק יופי.. אני גם תוך כדי עושה אירובי דרך אגב. |
ראסמי להגיד לך נשמעת תוכנית כיפית לאללה, אני אוהב לעבוד מס' חזרות נמוך כי אפשר להפציץ משקלים. אני שונא לעבוד טווחי חזרות של 10-12 אני משתעמם באמצע חח :wiggle:
פתח לוג, תעדכן! |
למה אתה עושה את האימון יד אחורית יום אחרי האימון חזה ובייספס, כשאתה מאמן יד אחרוית הבייספס עובד קצת וגם החזה כשאתה עושה מקבילים..
|
ציטוט:
|
אני מזה לא מבין בכל התוכניות ושמות בחיים שלי לא עבדתי לא עם תוכנית ולא עם תפריט אבל מה שעולה לי פה זה איפה המנוחה?
|
מזה 20 סטים?! למה כל כך הרבה..?
בכל מיקרה..לא התאמנת שלוש שבועות ואתה רוצה לבוא ולהפציץ בכזה אימון קשה עם טווח חזרות נמוך...? =\ תעשה איזה שבוע שבועיים אימון קצת יותר קל ואז תתחיל את האימון הזה לדעתי. |
ציטוט:
|
אתה די חוזר על שרירים יום אחרי יום לא?
באימון A אתה עושה חזה ויום למחרת יד אחורית,ועוד מקבילים, לא היד האחורית ולא החזה נחים מספיק... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הטענה שלך נכונה סימן שאתה צריך להתאמן 3 אימונים בשבוע, בין אם זה ABC ובין אם זה FBW. כי אם אתה מתאמן יותר מזה השריר "לא רוצה לעבוד, רוצה שקט" |
ציטוט:
|
ציטוט:
והשריר לא ידגל טוב בלי המנוחה =\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לציין שאני מתאמן 6 אימונים בשבוע לא כולל אירובי יא נקניק.. ותאמין לי שאני נחחחחחחחח בכל חלכי הגוף וכמו שצריך.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ