ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תוכנית אימונים חדשה - דעתכם. (https://israelbody.com/showthread.php?t=6473)

Homie 02-03-07 23:48

תוכנית אימונים חדשה - דעתכם.

עוד שבועיים אני חוזר להתאמן אחרי הניתוח (אני כבר 3 שבועות לא מתאמן ואני משתגע)
קיצר רציתי לשנות כיוון, עד עכשיו עבדתי באיזור ה12 חזרות *3-4 סטים ובא לי לנסות
משהו חדש, 5-6 חזרות * 5 סטים
תוכנית Abcx
המטרה, בתרגילים שהם עם משקל גוף כל 8 אימונים להוסיף עוד 1 או 5 (מתח ושכיבות שמיכה בהתאמה)
למקבילים להוסיף 5 קילו,
ולמכשירים שהם עם משקולות / כבלים,
מכשירים שכל יד בודדת (דאמבלים כבלים) להוסיף 2-2.5 קילו או פלטה
מכשירים ששתי הידיים ביחד, 10 קילו (5 כל צד, כי בדרך כלל זה מפעיל גם יותר שרירים בוא זמנית)

A חזה ובייספס

15*5 שכיבות סמיכה על האגרופים רחב
5*5 פרפר כבלים
5*5 לחיצה דאמבלים
5*5 לחיצה במוט

5*5 כבלים בייספס ישיבה בכיסא של מוט W (נזיר משהו אנערף)
5*5 דאמבלים כשאני שוכב בספה של לחיצת חזה שיפוע חיובי, מרפקים מאונכים לרצפה
5*5 מוט דאבליו (3 סטים אחיזה צמודה, סט אמצעית, סט רחבה)

הערות :
דאמבלים ומוט בחזה, בשיפועים שונים

B

רגליים טרייפס ובטן

5*5 סקוואט
5*5 לחיצת רגליים
5*5 לג אקסטנשיון
5*5 לג קורל
5*2 תאומים

5*5 מקבילים
5*5 פשיטה בכבל
5*5 הרמה מאחורי הראש (אין לי מושג איך קוראים לזה)

5*10 מכשיר קקי לבטן עם משקל

הערות :
אני סקסי מאדקר פאקר

C גב וכתפיים

5*5 פולאוובר
2*5 פולי רחב לפנים
2*5 פולי צמוד לפנים
2*5 חתירה במכונה אחיזה צמודה
2*5 חתירה במכונה אחיזה רחבה

3*5 לחיצת כתפיים דאמבלים
2*5 לחיצת כתפיים בסמית'
5*5 הרחבה לצדדים
5*5 פרפר קקי הפוך

הערות :
גם היום אני סקסי אבל סיסטר פאקר.

מה דעתכם?

P-a-n-1-c 02-03-07 23:51

לדעתי זה עצים מידי, אבל אם אתה מרגיש שאתה מוכן לזה אז לך על זה.
רק לא הבנתי, צד ימין זה החזרות או הסטים? כי פעם יש לך 15 שאני מאמין שזה חזרות בשכיבות שמיכה, ופעם יש לך 2 בלחיצת דאמבלים כתפיים שאני מאמין שזה סטים..

ד"א מה היה הניתוח? אם אפשר לדעת..

Homie 02-03-07 23:52

כל מה שהוא פחות זה הסטים :)
עד עכשיו עשיתי תוכנית דומה רק עם 3-4*12 פחות או יותר..
ואני גדל ומתחזק יופי..
אני גם תוך כדי עושה אירובי דרך אגב.

P-a-n-1-c 02-03-07 23:53

ראסמי להגיד לך נשמעת תוכנית כיפית לאללה, אני אוהב לעבוד מס' חזרות נמוך כי אפשר להפציץ משקלים. אני שונא לעבוד טווחי חזרות של 10-12 אני משתעמם באמצע חח :wiggle:

פתח לוג, תעדכן!

SiX PACK 02-03-07 23:53

למה אתה עושה את האימון יד אחורית יום אחרי האימון חזה ובייספס, כשאתה מאמן יד אחרוית הבייספס עובד קצת וגם החזה כשאתה עושה מקבילים..

P-a-n-1-c 02-03-07 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
למה אתה עושה את האימון יד אחורית יום אחרי האימון חזה ובייספס, כשאתה מאמן יד אחרוית אתה משתמש בביספס גם וגם בחזה כשאתה עושה מקבילים...

אם ככה שום תוכנית AB\ABC\ABCD\ABCDEFGHIJ לא אוכלת

SiX PACK 02-03-07 23:57

אני מזה לא מבין בכל התוכניות ושמות בחיים שלי לא עבדתי לא עם תוכנית ולא עם תפריט אבל מה שעולה לי פה זה איפה המנוחה?

idof111 02-03-07 23:57

מזה 20 סטים?! למה כל כך הרבה..?
בכל מיקרה..לא התאמנת שלוש שבועות ואתה רוצה לבוא ולהפציץ בכזה אימון קשה עם טווח חזרות נמוך...? =\
תעשה איזה שבוע שבועיים אימון קצת יותר קל ואז תתחיל את האימון הזה לדעתי.

P-a-n-1-c 02-03-07 23:58

ציטוט:

אני מזה לא מבין בכל התוכניות ושמות בחיים שלי לא עבדתי לא עם תוכנית ולא עם תפריט אבל מה שעולה לי פה זה איפה המנוחה?

תשמע בעיקרון זה נכון שכשאתה עובד על חזה גם היד אחורית עובדת לצורך העיניין, אבל היד האחורית עובדת כשריר מייצב ולא כשריר מטרה ולכן השריר לא עובד בצורה ישירה והעבודה שלו היא מינורית.

gman 02-03-07 23:59

אתה די חוזר על שרירים יום אחרי יום לא?
באימון A אתה עושה חזה ויום למחרת יד אחורית,ועוד מקבילים, לא היד האחורית ולא החזה נחים מספיק...

SiX PACK 03-03-07 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תשמע בעיקרון זה נכון שכשאתה עובד על חזה גם היד אחורית עובדת לצורך העיניין, אבל היד האחורית עובדת כשריר מייצב ולא כשריר מטרה ולכן השריר לא עובד בצורה ישירה והעבודה שלו היא מינורית.

כן אבל החזה לא רוצה לעבוד אחרי האימון חזה הוא רוצה שקט מוחלט אתה מבין למה אני מתכוון?

Conan 03-03-07 00:01

ציטוט:

למה אתה עושה את האימון יד אחורית יום אחרי האימון חזה ובייספס, כשאתה מאמן יד אחרוית הבייספס עובד קצת וגם החזה כשאתה עושה מקבילים..

בייספס+טרייספס עובדים ביחד זה מעניין!!!:disgust:

SiX PACK 03-03-07 00:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Conan

תשמע יד זו יד אין פה משחקים, הגוף זה לא מכונה שבאה בחלקים נפרדים קצת היגיון..

P-a-n-1-c 03-03-07 00:03

ציטוט:

כן אבל החזה לא רוצה לעבוד אחרי האימון חזה הוא רוצה שקט מוחלט אתה מבין למה אני מתכוון?

שאלת אותו? :wiggle:

אם הטענה שלך נכונה סימן שאתה צריך להתאמן 3 אימונים בשבוע, בין אם זה ABC ובין אם זה FBW. כי אם אתה מתאמן יותר מזה השריר "לא רוצה לעבוד, רוצה שקט"

SiX PACK 03-03-07 00:05

ציטוט:

אם הטענה שלך נכונה סימן שאתה צריך להתאמן 3 אימונים בשבוע, בין אם זה ABC ובין אם זה FBW. כי אם אתה מתאמן יותר מזה השריר "לא רוצה לעבוד, רוצה שקט"

תראה אם אתמול עבדתי חזה אז היום אני יעבוד בטן יום אחרי גב יום אחרי זה רגליים ואז ידיים + כתפיים ולמחרת שוב חזה וככה הלאה מבין..? סתם דוגמא יש הרבה דרכים לשחק עם זה..

gman 03-03-07 00:07

ציטוט:

אבל היד האחורית עובדת די חזק בבנץ' פרס למשל...ואם זה בנץ' פרס+שכיבות סמיכה+ דאמבלים ביפוע אז היא בכלל תהיה עייפה...
והשריר לא ידגל טוב בלי המנוחה =\

P-a-n-1-c 03-03-07 00:07

ציטוט:

תראה אם אתמול עבדתי חזה אז היום אני יעבוד בטן יום אחרי גב יום אחרי זה רגליים ואז ידיים + כתפיים ולמחרת שוב חזה וככה הלאה מבין..? סתם דוגמא יש הרבה דרכים לשחק עם זה..

יוצא לך שאתה עובד על שריר פעם אחת בשבוע. לדעתי קשה מאוד להביא גירוי כמו שצריך בעבודה פעם אחת בשבוע, אם כי זה בהחלט אפשרי.

Amit 03-03-07 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Conan

לא יודע אם קוראים לזה עובד אבל הטרייספס הוא המסייע והבייספס הוא המייצב כמו שאתה יודע כנראה שהוא התכוון לזה

SiX PACK 03-03-07 00:08

ציטוט:

יוצא לך שאתה עובד על שריר פעם אחת בשבוע. לדעתי קשה מאוד להביא גירוי כמו שצריך בעבודה פעם אחת בשבוע, אם כי זה בהחלט אפשרי.

אני עובד על השרירים הגדולים פעמיים בשבוע כגון גב וחזה ואני מסדר לי את זה אל תדאג לי :closedeyes:

יש לציין שאני מתאמן 6 אימונים בשבוע לא כולל אירובי יא נקניק.. ותאמין לי שאני נחחחחחחחח בכל חלכי הגוף וכמו שצריך..

SiX PACK 03-03-07 00:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אבל היד האחורית עובדת די חזק בבנץ' פרס למשל...ואם זה בנץ' פרס+שכיבות סמיכה+ דאמבלים ביפוע אז היא בכלל תהיה עייפה...
והשריר לא ידגל טוב בלי המנוחה =\

gman ידידי צודק בנצ' פרס + שכיבות שמיכה + אימון בייספס = אימון טרייספס לכל דבר אם תרצו או לא תרצו ולכן התוכנית טעונה שינוי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ