|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בלי קשר לכמה אתה לוחץ חפש dave tate 6 weeks bench press sometihng תראה פתאום איך אתה ממש ממש ממש לא לוחץ ככה כנ"ל לגבי לסקבט ודדליפט, רוב האנשים כאן, בלי קשר לוותק, גרועים בטכניקה בכל התרגילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
אל תדבר אלי כמו מתאמן מתחיל זה ממש לא במקום.אני רואה איך עושים לחיצות חזה ואיך אני עושה ואני עובד לפי איך שנוח לי וזה שליפטרים עובדים ככה לא אומר שככה צריך לעשות זה לא חוק ברזל עם כל הכבוד להם.ודרך אגב יש תוצאות ולי אישית לא נוח לעבוד ככה בלחיצת חזה כמו על הלחיצה שאתה מדבר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מבחינה קינזיולוגית, מבחינת חלוקת עומסים לשרירים, מבחינה אנטומית, פיזיולוגית ומה שלא תרצה, יש חשיבות למה עושים ואיך. אם לעשות בנץ' עם פפיון היה מוכח כמועיל יותר באחד הפרמטרים הנ"ל, היו עושים בנץ' עם פפיון. כל התרגילים שליפטרים מבצעים, מבוצעים תוך כדי החלוקה לשרירים הכי חזקים, טווח תנועה מינימלי וקילומטראג' מינימלי כדי שההרמה תעבור תחרות. זה שלך אישית נוח משהו, לא אומר שזה הנכון והכי יעיל, ממש ממש לא. אם אתה אוהב לטמון את הראש בחול זאת בחירה שלך, יש דרכים מוכחות מדעית כיעילות, אם אתה לא הולך בהן זה הפסד שלך. וכן, אימון גופני הוא מדע לכל דבר ועניין, ולא רשימה של תרגילים כמו בתפריט של מסעדה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובילדר על סייקל 30 בקריירה עובד אחרת מבילדר חובב... לא יודע מה איתך, גם לי, כמו להרבה, הבנץ' של בילדרים (עם הקירוב כתף הגדול) ממש ממש לא נוח בכתפיים, וגם לא בשורש כף יד... אגב, אתה לא יכול לדעת מה מרגיש לך טוב כל עוד לא ניסית, בגלל זה אני שוב אומר לך לא לשפוט כל כך מהר. וכן, איכשהו בחדר כושר, למתאמן יש נטייה לעשות כל טעות אפשרית בכל תרגיל לפני שעולים על הדרכים הנכונות מבחינת טכניקה (וגם תכנון). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() ציטוט:
|
|