|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() תקשיב אני את האימונים של כל התרגילים שש חזרות עם משקלים כבדים כבר עשיתי לדעתי זה לא נותן אני יוצא מהאימון בהרגשה שלא נתתי את כולי ואני לא אומר שזה לא טוב ושזה לא עובד אם זה טוב לך ולאחרים תהנו אני אישית לא מאמין בזה אני יעדיף להוריד משקל לעשות 8 חזרות איכותיות ויפות אז מזה אומר שאני פחות חזק
אני לא מבין למה אתם לא מוכנים לקבל את זה שכל אחד יעבוד לפי מה שעובד עליו ומה שהוא רואה לנכון
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי זה בגלל שבאמת אל נתת את כולך והיה עוד 15 קילו לשים על המוט כדי שזה יהיה בעצימות המתאימה? ![]() אימוני נפח בטקסס זה אחד האימונים ש "יוצאים מהאימון בהרגשה שנתת את כולך" אם עושים אותו בעצימות המתאימה
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איך היא נראתה? כל כמה זמן הוספת משקל? עבדת בפיצולים או כל אימון כל הגוף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן הוא הלך הביתה בהרגשה שהוא אפס מאופס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() כן אבל רגליים זה שונה מהכל אחרי סקוואט כבד אני מרגיש שאני אחרי ריצת מרטון ובכל שריר אני משלב גם תרגיל של משקל כבד אני מחלק תאימון לתרגיל ראשון משקל כבר וכל השאר דרופסטים או כל מיני דברים זה כל הזמן משתנה
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון סיבולת וכוח מתפרץ | Ballantine | אימונים | 3 | 08-03-11 02:12 |
מסה וכוח | R&R | אימונים | 3 | 16-10-09 18:10 |
כוח מרבי וכוח מתפרץ (רק למבינים). | G.I.Joe | אימונים | 1 | 09-03-08 15:55 |
שיפור סיבולת וכוח השריר. | Antonyx | אימונים | 0 | 03-02-08 20:53 |
צ'יק וכוח אדם | dror | פיתוח גוף-כללי | 2 | 17-08-07 17:19 |