|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
איזו הפתעה שכשהלחיצת שלי הגיעה ל100 קילו פתאום נראיתי גדול יותר בחזה, בידיים ובכתפיים מאשר עם הדרופסטים ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() תקשיב אני את האימונים של כל התרגילים שש חזרות עם משקלים כבדים כבר עשיתי לדעתי זה לא נותן אני יוצא מהאימון בהרגשה שלא נתתי את כולי ואני לא אומר שזה לא טוב ושזה לא עובד אם זה טוב לך ולאחרים תהנו אני אישית לא מאמין בזה אני יעדיף להוריד משקל לעשות 8 חזרות איכותיות ויפות אז מזה אומר שאני פחות חזק
אני לא מבין למה אתם לא מוכנים לקבל את זה שכל אחד יעבוד לפי מה שעובד עליו ומה שהוא רואה לנכון
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי זה בגלל שבאמת אל נתת את כולך והיה עוד 15 קילו לשים על המוט כדי שזה יהיה בעצימות המתאימה? ![]() אימוני נפח בטקסס זה אחד האימונים ש "יוצאים מהאימון בהרגשה שנתת את כולך" אם עושים אותו בעצימות המתאימה
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
איך היא נראתה? כל כמה זמן הוספת משקל? עבדת בפיצולים או כל אימון כל הגוף? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן הוא הלך הביתה בהרגשה שהוא אפס מאופס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() כן אבל רגליים זה שונה מהכל אחרי סקוואט כבד אני מרגיש שאני אחרי ריצת מרטון ובכל שריר אני משלב גם תרגיל של משקל כבד אני מחלק תאימון לתרגיל ראשון משקל כבר וכל השאר דרופסטים או כל מיני דברים זה כל הזמן משתנה
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אימונים בסטייל שלך זה דבר נרכש, ותוך שבועיים-שלוש כל מתאמן יכול לבצע התאמה אליהם, אולי לא באותם משקלים ובאותו נפח, אבל קרוב מאוד. אני רק מבטיח לך, שבכל התרגילים המרכזיים, יקחו לך חודשים על חודשים כדי ליישר קו עם בן אדם שמתאמן באוריינטציה של כח. הן מבחינת טכניקה, כח מתפרץ, כח מירבי ובעצם כל פרמטר אחר. בגלל זה גם אמרתי באחת ההודעות כאן (או בהודעה אחרת), שלעבור מליפטינג לבילדינג הרבה הרבה הרבה יותר קל מהדרך ההפוכה. השרירים שלך, על כל גודלם, לא יודעים לעבוד מהר. אין לשריר שלך אותו אחוז סיבים שמגויסים לתרגילים, הגוף לא עובד בטכניקה טובה מספיק (מפאת תרגול, לא בהכרח מפאת חוסר כשרון). ההיפרטרופיה שבילדרים מחזיקים היא סרקופלזמית, לליפטרים יש בעיקר היפרטרופיה מיופייברילית. (אם תלא מבין מה אני מדבר כדאי שתקרא על זה, מאוד מעניין.) זאת גם הסיבה שליפטר יכול להיות קטן יותר ולהרים יותר משקלים. ושוב, עם כל הכבוד לאימונים נפח הבלתי נגמרים של בילדרים, פעילויות ספורט כמו קרוספיט, קרב מגע וכדומה מאתגרים לא פחות וקשים ואינטנסיביים לא פחות אם לא יותר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שאתה לא טבעי, אם אני זוכר טוב כתבתי "אם". כשאני משחק כדורגל אני גם חוזר מזיע אפילו באוזניים אני מזיע, ויש פעמים שאני יכול להמשיך משם לאימון בחדר כושר, יש גם ימים שאחרי הכדורגל אני ישן 6 שעות אחר כך, זה לא אומר כלום. אין דבר כזה להרגיל, אם אתה רוצה להיות ליפטר מתחרה אתה צריך להתאמן בצורה מאוד ספציפית ולשנות את כל אבל כל התכנית שלך לשנתיים קדימה. לעומת זאת, ליפטר עם מאסה גדולה צריך סך הכל לעשות חיטוב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
למרות שהוא שלד מצחין ונראה כמו אוגר למרותש זה סיבולת.. בישבילו 20 קילו זה 15% מ RM1 ... די בדיחה ובישבילך זה עלול להיות כפול מזה ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון סיבולת וכוח מתפרץ | Ballantine | אימונים | 3 | 08-03-11 02:12 |
מסה וכוח | R&R | אימונים | 3 | 16-10-09 18:10 |
כוח מרבי וכוח מתפרץ (רק למבינים). | G.I.Joe | אימונים | 1 | 09-03-08 15:55 |
שיפור סיבולת וכוח השריר. | Antonyx | אימונים | 0 | 03-02-08 20:53 |
צ'יק וכוח אדם | dror | פיתוח גוף-כללי | 2 | 17-08-07 17:19 |