|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תנו לי מאמר אחד שזה לא פוגע, על סמך מה אתה אומר את זה? על סמך זה שאתה מתאמן וגבהת? מאיפה לך
מה ההתנשאות הזאת אני לא מבין.. תמצא לי מאמר אחד שבטכניקה לא נכונה אין שום פגיעה אני מביא לך מה שאתה רוצה
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מטומטם או שאתה צוחק? אם אתה טוען שיש פגיעה, חובת ההוכחה היא עליך ולא על אף אחד אחר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() יש לי שאלה, תגיד את האמת, איפה הרביצו לך יותר, בבית או בבצפר?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מאמר אחד שמראה שאין ג'ירפה סגולה עם אפודה שמשחקת סוליטר על שולחן העבודה שלך?
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם אתה מביא טענה תוכיח אותה. תוכיח לי שגלישה בפורום פיתוח גוף לא מורידה 10 אחוז מהiq???? אני רוצה מאמר אחד!!!! אחד!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שתי שאלות לגבי בנצ' פריס ומילטרי פריס | digidigi | אימונים | 8 | 20-11-10 12:23 |
שאלה||ss בלי מילטרי פרס | elad100 | אימונים | 6 | 29-05-10 18:58 |
איך עדיף מילטרי פריס עמידה או ישיבה ? ולמה? | digidigi | אימונים | 17 | 25-03-10 07:07 |
מילטרי פרס בעמידה-לעומת מילטרי פרס בישיבה..... | The-Two | אימונים | 20 | 20-07-09 18:39 |
שאלה|מה שהמאמן אמר | lior_sheetrit | תזונה ותוספים | 7 | 23-11-08 23:58 |