|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() כל אחד והx סטים וx חזרות שהגוף שלו מגיב אלייהם
אם אנחנו נתחיל להתאמן ביחד ונעשה את אותם החזרות והסטים אותו דבר לא אומר שנגדל באותה צורה שווה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואו, זה נראה לי מידע מאוד שימושי. כל אחד ומה שעובד עליו אתה אומר? אוקי, אני אוהב לאכול בטריות וג'וקים, עליי זה עובד. מה זה השטויות האלה? קח לדוגמא את ע1שר הטר1ל, הוא עשה את ss כהלכתה, אחד לאחד, ואני לא בטוח אם הוא לא מכיל את אדון ליידיבאג פעמיים. כוסון או לא, לא מעניין אותו, אני בטוח שאם הוא יחטב אף אחד לא יקרא לו מגעיל. כנ"ל לגבי השאר, כל הבילדרים שעושים מאסה חיטוב מאסה חיטוב מאסה חיטוב לא זזים במקום. כדי לעלות 20-30 קילו ולהיות גדול אתה לא יכול לזגזג כמו אהוד ברק, אתה צריך לקחת תקופה ארוכה לגדול ולהתחזק, וכן, להיות גם 15-16 ויותר אחוז שומן. אגב, אני רק עכשיו קורא בדיון וברגע שראיתי את התמונות של ליידיבאג ישר אמרתי לעצמי שזה פוטושופ, מי שחושב אחרת הוא פשוט אידיוט והתמונה היא אחלה דרך לבדוק אם אתה אידיוט או לא. על כל "סוס" בפורום הזה יש 50 ילדים שעושים מאסה וחיטוב כל 5 דקות. קחו את מתאמן הss הממוצע והוא לוקח ילד פיצולים בכל פרמטר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כושר| 3 תמונות חדשות , חודש וחצי בלי חדר כושר | hadash | גלריות הגולשים | 28 | 07-04-09 00:11 |
דיברתי עם גיל גרנות | One_Man | אימונים | 34 | 26-03-09 22:16 |
עזרה|דיברתי עם בודיבילדר אחד שמבין המליץ לי להכין גיינר של אבקת חלבונים עם שיבולתשועל | Xtazi | תזונה ותוספים | 12 | 20-01-09 19:58 |
דיברתי עכשיו עם תזונאית מומחית.. (חברה של ההורים) | omer1789 | תזונה ותוספים | 27 | 03-02-08 21:45 |
דיברתי עם גיל וחזרתי לחיטוב | alons | פיתוח גוף-כללי | 7 | 18-01-08 13:05 |