|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אישית קלעת לטעם שלי
אין על אבוקדו ועל לימון והסלט טונה שלך נשמע בנזונה תוכל לפרט מה אתה אוכל בשאר הארוחות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שאר הארוחות.
בבוקר שייק כמו שאמרתי למעלה.. לפני הצהריים יש בעיקר נשנושים של משהו..קוטג עם קרקרים או סתם נישנוש. -צהריים - אורז לבן חזה עוף עם בצל מטוגן.- אני מחליף את זה עכשיו עם המבורגר מבשר טחון עם בצל..אש! -ביניים- פסטה עם חזה עוף ,פחות טעים. אם יש רעיונות לשלב פסטה עם חזה עוף אני ישמח לשמוע למרות שעם קטשופ זה בסדר. -ואז בערב- באה ארוחה כמו בתמונה.. -בלילה- לפני השינה שיבולת שועל שקדים ויוגורט חלק לא ממש ארוחות מלאות אבל זה עדיים קלוריות, וגם את הארוחה שבין הבוקר לצהריים אני לפעמים מוריד אם אני שבע, כי אני צורך מספיק קלוריות בלי לחשב דברים מהצד כמו עוגות ודברים באמת טעימים..
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |