|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() המטרה שלו היא לא בהכרח סקבט גבוה.
המטרה שלו היא שהסקבט ישפר לו דברים בתור שחקן פוטבול. אתה מתאמן בתכנית בילדינג כדי להראות טוב ו\או להתחרות, שזה המהות של בילדינג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
באיזו קבוצה אתה משחק ? ![]() ציטוט:
בגילי/מצבי, לא נראה לי שאתחרה, אולי אנסה לעלות על במה במסטרים 40+ ואני מתקרב לזה בצעדי ענק... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש רגיל
|
![]() האמרס. www.ifl.co.il
![]() |
#4 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
חבר שלי משחק בסברס. גלעד, אם אתה מכיר. בלי שום קשר, השרשור הזה כבר יצא מפרופורציות.. נראה לי שמיצינו, ניתן לו לדעוך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער שאני קוטע את השיחה המרתקת הזו אבל אני צריך עוד משהו..ויכול מאוד להיות שיהיה פה הרבה שטויות שאני יגיד..אז מצטער.
קראתי את המצגות, לגביי זוית יישום ורכיב מסובב, זוית יישום היא בעצם הזוית מהגיד לעצם כך שזוית זו תיהיה 90 מעלות כך מפתחים הכי הרבה כוח והרכיב מהסובב הוא הגדול ביותר וכך המומנט. לגביי רכיבים, יש רכיב מפרק שרוצה לפרק שני מפרקים , ויש דוחס שבו כאילו השריר דוחס את שני העצמות אחת בשניה. מה זה מסובב? אם הרכיב הזה הוא קטן בתרגיל כלשהו אז יותר קשה לפתח כוח?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלות| כמה שאלות על חלבונים, פחמימות ועוד.. | dani571 | תזונה ותוספים | 3 | 04-06-08 22:51 |
מספר שאלות על h.i.t ועוד כמה | benwin21 | אימונים | 10 | 12-07-07 11:56 |
סקר - כמה עלה לך האוטו ?...ועוד כמה שאלות | Bodybuilder | פיתוח גוף-כללי | 47 | 01-07-07 00:14 |
סוג קריאטין ועוד כמה שאלות | idof111 | תזונה ותוספים | 14 | 28-06-07 21:59 |