|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() סתם שאלה,יש לך חברה? יוצא לך לצאת קצת? או שרק אימונים ואוכל?
אחלה שייפ
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן יש לי חברה שאני מת עליה ![]() http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3370561_n.jpg היא גם ספורטאית טניסאית ככה שאנחנו באותו הראש ושמע אני מקריב בשבילה , היא לא צריכה לדעת בכלל כשאני מתאמן , אם זה כזה חשוב לגבר , במקרה הזה לי , אני צריך לבוא לקראתה זה אומר שאם אני מתכנן אימון בשבת ויודע שהמכון נסגר ב3 ויש לי אימון שאני צריך בשבילו שעתיים וחצי -3 כולל מקלחת בסוף וסאונה אז אני לא אומר לה שאי אפשר לצאת בשישי אני אצא איתה אפילו עד 6-7 בבוקר ולא אזכיר את האימון אשן שעתיים- שעתיים וחצי אקום אוכל משהו ואלך להתאמן
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מקצוען , לא רוצה להתחרות , אם תשאל אותי למה אני מתאמן , אני אומר לך שמתוך הרגל. אני משתחרר סוף חודש הבא(מתחפשש יותר נכון) ואני אחרכ מתכנן לטוס לאירופה לתקופה ואחרכ ארצות הברית לחצי שנה אני לא אתאמן בזמן הזה , אני אאבד הרבה בטח אבל צריך לדעת להתקדם בחיים לא הכל זה כמה שריר יש לך וכמה אתה לוחץ חזה ועושה סקוואט אני בכלל מתכנן כשאני חוזר , פסיכומטרי וללמוד רפואה. להירשם לאיזה קאנטרי , ולעשות 3-4 אימוני שחיה בשבוע , ככה לפתוח איתם את היום לא יהיה לי את הזמן להתאמן כמו עכשיו וכשאני אגור לבד לא יהיה לי את הכסף שההורים ממנים לי עכשיו 8-10 אלף שקל בחודש רק על אוכל
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אל תגידו שזה לא דרש.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות מאימון היום | DannyC | גלריות הגולשים | 19 | 31-07-10 16:30 |
תמונות מאימון של אתמול | אורי סטמקר | גלריות הגולשים | 21 | 15-07-10 11:23 |
תמונות של גאי קוטלר מאימון | אורי סטמקר | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 19-04-10 17:50 |
תמונות מאימון | hypertrophy | גלריות הגולשים | 23 | 01-03-10 20:23 |
תמונות מאימון ידיים | אורי סטמקר | גלריות הגולשים | 13 | 11-06-08 21:17 |